AkzoNobel · Publicerad 18 juni 2021

Har du passion för färg, lim och mekanik? Är du serviceminded och gillar problemlösning?
Vi söker nu en engagerad Mekaniker till vår fabrik i Kristinehamn.


Vad kommer du arbeta med?
Som Mekaniker kommer du tillhöra avdelningen för Materialhantering med ett team på 14. Du kommer att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll samt även genomföra fortlöpande tillsyn på hela siten i Kristinehamn. Du är medansvarig för det förebyggande underhållet och är en viktig del i utbildandet och utvecklandet till det operatörsdrivna underhållet. Du använder kompetensen hos medarbetarna runt maskinerna för att skapa ett slagkraftigt teamwork. Du kommer arbeta tillsammans med många olika medarbetare och funktioner på vår anläggning för att på ett säkert och effektivt sätt lösa akuta driftstörningar. Dina arbetsuppgifter är följande:
  • Ansvarar för att säkerställa hög teknisk tillgänglighet på maskin eller maskinpark, service och underhåll av maskiner.
  • Vid produktionsstörningar snabbt och effektivt kunna felsöka och åtgärda felet men även hitta grundorsaken till problemet.
  • Arbeta med ständiga förbättringar - att kunna se hela flödet, att genomföra och komma med förbättringsförslag för att utveckla underhållet och att minimera driftavbrott.
  • Utföra underhåll, både förebyggande och nödvändiga reparationer i de dagliga driften
  • Administrera underhållsorder i företagets affärssystem
  • Deltaga i de dagliga planeringen av underhållet inom avdelningen/gruppen.
  • Beredskapstjänstgöring kan komma ingå i befattningen.
Tjänsten är på heltid tillsvidare med start september. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till Produktionsledare för Materialhanteringen.

Vem är du?
Du som person är varm, ödmjuk och prestigelös med en stark teamkänsla. Du har ett stort intresse och kunskap av teknik, att felsöka och är problemlösningsorienterad. Du har en god planerings- och organisationsförmåga, är handlingskraftig och tar ansvar för ditt arbetsområde. Eftersom tjänsten samverkar med kringliggande funktioner ställs höga krav på att du fungerar bra i team, är serviceinriktad med en stark kommunikationsförmåga.

Lämplig utbildningsbakgrund är en 3-årig Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom industrin. Truckförarutbildning, traversutbildning samt certifikat för Heta Arbeten är starkt meriterande. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska och engelska språket. Du har goda datakunskaper.

Varför ska du välja AkzoNobel som din nya arbetsgivare?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email. Vi kommer gå igenom urvalet i augusti efter sommarsemestern.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Jan Steen, Production Leader, +46 550 88 831
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
kzoNobel Adhesives AB har tillverkat trälim och hartssystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. AkzoNobel Adhesives AB är en del av AkzoNobel-koncernens globalt erkända Wood Coatings leverantör. Årligen levereras cirka 120 000 ton trälim till kunder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika och Asien. På siten idag är vi 100 anställda. För mer information www.woodadhesives.akzonobel.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon
Underkategori
Mekaniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga