AkzoNobel · Publicerad 5 feb 2020

Vad kommer du att arbeta med?

Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. Här arbetar du inom processindustrin i driften, du arbetar med service, rondering, provtagning samt logistik som truckkörning och utlastning. Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift och inom lager arbetar du dagtid. För att kunna arbeta på vårt lager behöver du körkort B och det är meriterande om du har truckkort. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.

Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas av order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera.

Vem är du?

Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet. Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Utöver detta ser vi även att du uppfyller följande:
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
  • Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.
Ytterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat under hela eller delar av månaderna från början av juni – mitten av augusti. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden. Samtliga av våra tjänster är förlagda på vår site i Kristinehamn. Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Talent Acquisition Partner, +46 708358690

För fackligt relaterade frågor, vänligen kontakta: Unionen, Lennart Nyman, +46 708 937594, alt. Mikael Pettersson +46 702 644681 / Ledarna, Jan Steen +46 708 887232 / IF Metall, Anders Isaksson
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel Adhesives i Kristinehamn är en ledande leverantör av bindningslösningar till träbearbetande industrin. Vi erbjuder sakkunnig teknisk kunskap inom kärntillämpningsområden som i kombination med en stark kundsamarbetsmodell skapar innovativa och specifika bindningslösningar för att hantera de mest utmanande limningsförhållanden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga