Akzo Nobel AB · Publicerad 18 okt

På Akzo Nobel Functional Chemicals AB i Kvarntorp produceras kelatbildare och mikronäringsämnen med järn, som ges till skördar på jordar med höga pH-värden. Vi producerar två typer av kemikalier, dels kelatbildare, som framför allt säljs till massaindustrin, och dels mikronäringsämnen, som säljs över hela världen. På båda produkterna är vi den största producenten i världen. Kelatbildare är kemikalier som bland annat används av pappersindustrin i samband med väteperoxidblekning av massa, kelatbildare binder upp metalljonerna i pappersmassan för att minska förbrukningen av blekkemikalier i bleksteget. Mikronäringsämnen gör det möjligt för växterna att ta upp spårämnen och på sätt får man en friskare växt som ger större fruktskörd.

Nu söker vi en E/I-tekniker till vår
verksamhet i Kvarntorp som ligger i närheten av Kumla strax utanför Örebro.
Du kommer arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll i fabriken.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
  • Kontroll, kalibrering och felsökning av instrument
  • Dudeltar i arbete vid förebyggande åtgärder av underhåll och säkerställer proaktivt att instrument fungerar
  • Du arbetar med inspektion/underhåll av elektriska installationer, om nödvändigt utför du förändring eller byta av instrument.
  • Du arbetar med frånkoppling och återinkoppling av elektrisk utrustning i reparation och utbyte samt inspektion och underhåll av elektriskt utrustning i allmänhet
  • Dubidrar till att anläggningsdokumentationen uppdateras
  • Utbildning inom underhållsteknik/processteknik/el-och automation och/eller erfarenhet/kompetens inom området
  • Meriterande om du tidigare arbetat med underhåll inom fabriksverksamhet/processområdet
  • Meriterande med kunskaper inom el-teknik.
  • Du kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.
  • God engelska och svenska, i tal och skrift
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du drivs av att lösa problem och söka förbättring och utveckling. Du har en god analytisk förmåga och stor förmåga att arbeta proaktivt. Du har också ett stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö.

Vidare önskar vi att du är noggrann samt och inte rädd för att ta initativ för problemlösning. Vi arbetar med högt säkerhetstänk och du har förmåga att arbeta självständigt med säkerhetstänk i fokus. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig. Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition - att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Additional information

Detta är en löpande rekrytering och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.akzonobel.com. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21 99.

För mer information om tjänsten: vänligen kontakta Mickael Toivola: +4619585432

För info om rekryteringsprocessen: vänligen kontakta Hugo Jobring +46709577 361

För fackliga frågor: IF Metall: 019-19 93 50

Mer om företaget

Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
1. AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.
+ Läs mer om företaget