Arbesko · Publicerad 12 okt

Vi söker nu en lösningsorienterad underhållstekniker / underhållsansvarig till Arbesko (Age Skofabrik) i Kumla.

Ser du dig själv i en roll med stort eget ansvar, påverkansmöjligheter och varierade arbetsuppgifter? Då har du hittat rätt! Vi rekryterar just nu en underhållsansvarig / underhållstekniker som kommer att arbeta med underhåll samt lagning av maskinparken på Arbesko i Kumla.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett expanderande företag med högt tempo och korta beslutsvägar.

Arbesko utvecklar och tillverkar skydds- och yrkesskor för professionella användare. I Kumla finns Sveriges enda skofabrik som tillverkat skor i över fem generationer som ska tillfredsställa användarnas högt ställda krav.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du har kompetens för att engagera och driva förbättringsåtgärder i produktionen tillsammans med ledningen. Vi tror att du är en person som ser lösningar istället för problem.

Dina primära arbetsuppgifter är underhåll samt lagning av maskinparken. Du ansvarar också för att ställa om avhjälpande underhåll till förebyggande underhåll och full planering i nuvarande underhållssystem (Excel). Tillsammans med produktionen skapar du ett fungerande underhåll med hjälp av dina kollegor.

Du kommer att få en plats i den lokala ledningsgruppen på Age Skofabriks AB och rapporterar till platschefen.

Rollen innebär också

Som underhållsansvarig har du kontakt med underleverantör från olika delar av världen. Du ansvarar också för inköp av reservdelar och att kvalitetssäkra leverantörer och deras prissättningar.

VEM ÄR DU?

Du har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller flerårig relevant arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du haft administrativt arbete samt ansvarat för budget och kostnadseffektiviseringar. Du har också kunskap inom pneumatik och hydraulik samt gärna svetskunskaper. Om du även har erfarenhet från programmering av ABB robotar samt elkunskap är det meriterande. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom producerande företag och varit delaktig i förbättringsarbete. För denna tjänst krävs också körkort och goda kunskaper både i svenska och i engelska.

Som person är du lösningsorienterad, systematisk och idérik. Du trivs i en roll med nära samarbete med produktionen och är kommunikativ samt analytisk.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 okt
Ort
Kumla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Reparatörer
Rekryteringen hanteras av
TNG

Inga fler liknande jobb tillgängliga