Bandindustri · Publicerad 23 sept

Vill du arbeta med nyckelkunder och ha Norden och delar av Europa som din arbetsplats? Har du framgångsrikt arbetat med teknisk försäljning och är affärsmässig och förtroendeingivande i dina relationer?

Bandi är ett svenskt företag med fokus på innovativa lösningar, högsta kvalitet och textilteknisk spetskompetens. I mer än 70 år har Bandi utvecklat textila lösningar för företag över hela världen och är idag en framstående aktör på marknaden, mycket tack vare lång erfarenhet av att tillsammans med kund utveckla de produkter och lösningar som marknaden efterfrågar.

Bandi står för kvalitet, service, kompetens, innovation och trygghet och erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll i ett företag med öppenhet, stolthet och teamanda.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager på Bandi arbetar du med långsiktig strategisk kundbearbetning utav både nya och befintliga nyckelkunder i Norden, Baltikum och Polen. Du tar tillsammans med kund och i samarbete med produktion, fram tekniska anpassade lösningar för textilband. Målet är att stärka Bandis position, bli konkurrenskraftigare och självklart att knyta an nya viktiga nyckelkunder.

Huvuduppgifter:
  • Strategiskt arbeta med försäljning och kundbearbetning
  • Produktutveckling
  • Offerter, förhandlingar och avtal
Du ingår i ett säljteam bestående av en till utesäljare samt två innesäljare och rapporterar till Försäljnings- och marknadschef.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med relevant utbildning och med god teknisk kunskap och förståelse. Du har erfarenhet av tillverkande industri och brinner för att skapa goda relationer och driva och utveckla affärer. Du har några års erfarenhet av teknisk försäljning och du gillar att resa och förhandla med personer på olika nivåer i ledande befattningar.

Du är trygg i din kunskap och är förtroendeingivande och seriös i din framtoning. Som person är du socialt kompetent och ödmjuk i alla sammanhang - du är bra på att lyssna och omvandla kunders behov till affärer. Du är van att arbeta självständigt och på ett engagerat och ansvarsfullt sätt mot uppsatta mål där affären och kunden sätts i fokus. Vidare utstrålar du entusiasm och har ett inbyggt driv, ett analytiskt tänk och en nyfikenhet.

För tjänsten krävs att du uttrycker dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska. Övriga språk som t ex tyska är meriterande.

Stämmer du in på ovanstående profil? - Sök tjänsten redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bandi är ett familjeägt företag som sedan 1938 utvecklar och levererar textila bandprodukter, textiltekniska helhetslösningar och skotillbehör till kunder över hela världen. Företaget har huvudkontor och tillverkning i Kumla samt representationskontor i Shanghai. Bandi är ett företag i ständig utveckling där fokus ligger på innovativa lösningar, produkter med marknadens högsta kvalitet och textilteknisk spetskompetens. Dotterbolaget Goodstep är en av Skandinaviens största och äldsta grossister av skotillbehör och arbetar med många av branschens starkaste, med välkända och spännande varumärken. Goodstep levererar skovårdsprodukter, tillbehör och relaterade produkter till över 1200 skobutiker, butikskedjor och varuhus runt om i Skandinavien. Bandikoncernen omsätter ca 130 miljoner och har ca 80 anställda.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 okt
Ort
Kumla
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga