Trafikcenter Scantec AB · Publicerad 17 nov

Du har helhetsansvar för ekonomin vid anläggningen. Det innebär att du hanterar bokföring, fakturering, betalningar och gör bokslut. Du följer orderstocken och tar fram beslutsunderlag.

Du ansvarar för och bevakar schemaläggningen för all verksamhet och säkerställer att rätt resurser finns tillgängliga. Du skickar orderbekräftelser inför bokade kurser. Du är också kontaktperson för trafikskolorna och rapporteringsansvarig för vissa utbildningar.

I rollen ingår också att utveckla och förfina de administrativa processerna för att skapa bra flöden och effektivitet i bolaget.

Utbildning och erfarenhet

Du som söker bör vara van vid en liknande roll från en mindre verksamhet. En akademisk bakgrund är meriterande. Du bör ha god erfarenhet av att självständigt ansvara för bolagets ekonomi - från det lilla till det stora. Vi tror att du stimuleras av en bredd i dina arbetsuppgifter och att du trivs i en snabbrörlig miljö. Du är trygg i dig själv och van med problemlösning och beslutsfattande. Du är självgående och har en god blick för vad som behöver göras.

Det är meriterande om du har jobbat i VISMA och vi förutsätter att du är en van användare av Excel.

Om Trafikcenter Scantec AB

Trafikcenter Scantec AB är en av norra Europas största och mest avancerade trafikövningsplats med dess väl utvecklad infrastruktur och stora urval av moderna banor. Bolaget har ett stort utbildnings utbud men arbetar främst med förarutveckling och trafiksäkerhet. Vid anläggningen utanför Kumla utbildas varje år mellan 10-16.000 personer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 nov
Ort
Kumla
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga