Bilfinger Industrial Services Sweden AB · Publicerad 19 okt

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 40 000 anställda runt om i världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.

Rollen

I rollen som HR Business Partner kommer du i det dagliga att stödja verksamheten med bland annat rekrytering, arbetsrätt, rehabilitering, lönebildning, förhandlingar och övriga personalfrågor. Du kommer även löpande vara med och utveckla och uppdatera samtliga flöden/processer som ingår inom HR. Arbetet sker både på en operativt och strategisk nivå med ett brett HR perspektiv

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Kungälv. Avdelningen består idag av ytterligare fem kollegor på HR-avdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer du att utföra självständigt i samarbete med andra kollegor inom HR. Du kommer att ansvara för HR arbetet inom ett eller flera affärsområden och också sitta med i deras ledningsgrupp. Då företaget bedriver verksamhet över stora delar av landet, förekommer resor i tjänsten varför vi vill att du har körkort.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Driva företagets värderingsarbete i enlighet med uppsatta mål
  • Utveckla och upprätthålla personalpolitiska riktlinjer, policys och personalhandbok
  • Driva rekryteringsprocesser
  • Förhandlingar
  • Stöd i rehabiliteringsärenden
  • Ansvara för utvecklingsprojekt inom HR
Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av brett, självständigt och professionellt HR-arbete på både strategisk och operativ nivå. Du är van vid att arbeta nära affärsdrivande verksamhet där du arbetar med både tjänstemän och kollektivanställda. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du kan uttrycka dig väl, både på engelska och svenska, i tal och skrift.

För att bli framgångsrik och trivas i denna roll, är det viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera med hög kvalité. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd och bollplank till chefer och medarbetare. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas och trivas i rollen.

Vid sidan av praktiska kunskaper och erfarenheter vill vi att du motiveras av att leda och utveckla andra. Du har förmågan att kommunicera information på ett pedagogiskt vis och tycker om att skapa strukturer och sträva mot ambitiösa mål.

Varför ska du välja oss?

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett dynamiskt, serviceinriktat och ett verksamhetsnära HR-team där du ges stor möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen av HR-arbetet inom Bilfinger Industrial Services Sweden AB. Du kommer få möjligheten att växa och utvecklas i en internationell miljö där kunskap och ambition värderas högt. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm för arbetet med människor och deras utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller om rollen som HR Business Partner får du gärna kontakta rekryteringskonsult Maria Linderum på 073-521 65 08. Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 november 2016.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 nov
Ort
Kungälv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga