Konfidentiell · Publicerad Igår 16:03

Vi hjälper Nouryon att hitta en Löneadministratör med några års erfarenhet av liknande arbete som nu är nyfiken på någonting nytt, är det du? Du kommer vara anställd hos Wise Professionals och uthyrd på uppdrag hos Nouryon året ut, efter det finns det chans till förlängning av uppdraget.

Ditt uppdrag
Du har en konsultativ roll gentemot organisationen vad gäller lönefrågor. Du bidrar till att utveckla och kvalitetssäkra arbetssätt och rutiner för dig själv och teamet. I dina arbetsuppgifter ingår vanliga förekommande arbetsuppgifterna på en löneavdelning, tex:
  • Hantering av anställningsavtal
  • Tolka kollektivavtal och andra lagar
  • Frånvarohantering
  • Hantering av schema och tidsrapportering
  • Lönebearbetning
  • Rapportering och kontaktperson gentemot myndigheter och andra organisationer
Du som söker
Du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att samarbeta med andra. Vi söker dig som har några års erfarenhet av lönehantering och som kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är duktig på att kunna tolka avtal och är intresserad av såväl lönefrågor som till lön närliggande HR frågor (tex tolkning av kollektivavtal, lagar och regler, stöd i användande av HR system). Du har tidigare erfarenhet av att jobba i större bolag och har god erfarenhet av att jobba i större lönesystem.

Det är ett högt tempo på bolaget och de implementerar just nu nya arbetssätt vilket gör att du kommer att bli en del av ett team i förändring. Du behöver därför känna dig trygg i din kompetens och kan vara flexibel och positiv till förändring. Du är nyfiken, ansvarstagande och drivs av att arbeta som ett team. Du har också lätt för att arbeta i system.

Om Nouryon
Du möter Nouryons produkter varje dag, de används vid produktion av papper och mobiltelefoner och finns som ingredienser i exempelvis textilier, hygienartiklar och byggmaterial. Deras fabriker i Bohus, Stenungsund, Sundsvall, Kvarntorp, Alby och Örnsköldsvik producerar viktig vardagskemi till industrikunder i stora delar av världen. De finns också i Göteborg där vi har lager och kontor.

Totalt arbetar 1700 personer på Nouryon i Sverige med att utveckla, tillverka och sälja produkter som gör vardagen lättare för människor. Drygt 200 av deras medarbetare arbetar inom forskning på något av deras tre svenska innovationscenter. En stor del av produktionen går på export till andra länder. De engagerar sig gärna genom partnerskap med aktörer som likt sig själva har innnovation och hållbarhet högt på agendan. I Sverige samarbetar de bland annat med Universeum, Hagainiatitivet och Chalmers tekniska högskola.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Läs gärna mer om oss här!

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 1 person med kortare uppdragstid, cirka mars - sommaren. Huvuduppgift: upplägg av våra sommarjobbare i lönesystemet. Rutin och instruktioner finns.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 mars
Ort
Kungälv
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner