Kungälvs rörläggeri · Publicerad 10 sept

Kungälvs Rörläggeri växer men trots det har vi kvar karaktärsdragen som utmärker ett mindre företag. Så, med storföretagets styrka och småföretagets flexibilitet kan vi alltid skapa skräddarsydda och effektiva lösningar med kunden i fokus. Just nu söker vi två nya medarbetare som ska arbeta i rollen som Kalkylator. En till vår filial i Göteborg samt en till vårt huvudkontor i Kungälv.

Som Kalkylator arbetar du med utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Du har huvudansvaret för anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag och ansvarar där med för mängdberäkning, prissättning och beräkning av omkostnader.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer främst bestå av:
  • Framtagning av offerter
  • Framtagning av förfrågningsunderlag till UE
  • Kontakt med övriga kalkylatorer i respektive projekt under offertstadiet
  • Framtagning av materialpriser från leverantörer
  • Lämna offerter i samråd med filialchef/avdelningsansvarig
  • Medverka vid upphandlingar
  • Vara med och styra projekteringsarbeten
Vi ser med fördel att du har relevant eftergymnasial ingenjörsutbildning. Du har tidigare arbetat som Kalkylator alternativt så har du en flerårig arbetslivserfarenhet från rörbranschen i kombination med en ingenjörsutbildning. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, BBR, VVS-AMA, Heta arbeten, produktionskalkylering, företagsekonomi samt projektekonomi. Du är flytande i det svenska språket.

Som person är du kommunikaitv, resultatinriktad och driven i ditt arbete. Du har ett analytiskt, noggrant och strukurerat arbetssätt och förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med såväl kollegor som externa parter. Vidare så vet du hur man skapar och utvecklar bra kundrelationer och har en god förmåga att skapa ett gott arbetsklimat.

I den här rekryteringen samarbetar Kungälvs Rörläggeri med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 24 september.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kungälvs Rörläggeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933. Vi är ett av Sveriges största VVS-företag med 240 anställda fördelade på avdelningar i Kungälv, Stenungsund, Gårdsten, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, entreprenader, service, dygnet runt-jour och värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfort-kedjan.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 sept
Ort
Kungälv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga