Kungälvsbostäder · Publicerad 16 nov 2020

Om tjänsten
Vi är Kungälvs största hyresvärd och tillsammans skapar vi trivsel. Det här är tjänsten för dig som vill vara en del av en arbetsplats där det är högt engagemang och där du får vara med och påverka och bidra till Kungälvsbostäders fortsatta utveckling.

Som Fastighetsförvaltare med personalansvar kommer du ha en viktig roll i verksamheten och ansvara för hälften av Kungälvsbostäders fastighetsbestånd och ha personalansvar över 6 heltidsanställda. Personalgruppen består av fastighetsvärdar, miljövärd samt säsongsanställd trädgårdspersonal. Du kommer leda, samordna och utveckla gruppen och ansvara för att planera, organisera och följa upp fastighetsförvaltningen inom ditt område. Du deltar själv i det operativa arbetet och rapporterar till Förvaltningschefen.

Du kommer till exempel att:
  • Ha personalansvar med arbetsledning och coachning inklusive utvecklings- och lönesamtal
  • Ansvara för budget, prognos och ekonomisk uppföljning av ditt förvaltningsområde
  • Ta fram och budgetera planerade underhållsprojekt
  • Medverka vid upphandling av ramavtal och driftentreprenader samt uppföljning
  • Ha hyresgästkontakter
  • Medverka till, genomföra och följa upp uppsatta mål
Vi söker dig som har en relevant högre akademisk utbildning eller motsvarande i arbetslivserfarenhet. Du har mångårig erfarenhet av fastighets- och/eller byggnadstekniskt arbete. Du har också erfarenhet från en ledande tjänst där du har haft personalansvar. Du är flytande i det svenska språket i tal och skrift.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en kommunikativ, prestigelös och lösningsorienterad ledare som har lätt för att samarbeta. Du är förändringsbenägen, trygg i ditt ledarskap och en coachande chef som vill vara med och påverka och bidra med din kompetens och engagemang. Du har en god ekonomisk förståelse och har förmåga att bidra på både en operativ och strategisk nivå.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Kungälvsbostäder med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev (där du beskriver varför du är intresserad av att tjänsten samt vad du skulle bidra med om du började arbeta hos Kungälvsbostäder) på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 6 december.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som Kungälvs största hyresvärd, är det självklart för oss att bidra till att utveckla hela staden. Vårt viktigaste bidrag är tryggt och trivsamt boende med god service och starkt boendeinflytande. Dessutom samarbetar vi med det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen. Målet är ett Kungälv där alla kan leva och bo. Tillsammans. Läs mer om oss här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2020
Ort
Kungälv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet
Underkategori
Förvaltare

Inga fler liknande jobb tillgängliga