Kungälvsbostäder · Publicerad 10 feb 2021

Om tjänsten
2019 tog vi själva över skötseln av våra utemiljöer. Med egen personal är vår ambition att fortsätta höja kvalitén på skötseln och snabbare möta de problem som kan uppstå, för att få nöjdare hyresgäster. Därför söker vi dig som vill vara med oss i detta arbete. Som trädgårdsarbetare hos Kungälvsbostäder är du med och ser till att våra utemiljöer är välskötta och trivsamma. Du kommer att ha dagliga kundkontakter med våra hyresgäster och representerar Kungälvsbostäder ute i våra bostadsområden. Det är därför viktigt att du trivs i mötet med människor och har lätt för att kommunicera. Du rapporterar ditt dagliga arbete till Miljövärden och har Fastighetsförvaltare som personalansvarig.

Arbetsuppgifter:
  • Du sköter tillsyn, samt löpande och planerad skötsel och underhåll av utemiljön i våra områden.
  • Du tar emot och hanterar felanmälningar samt utför felavhjälpande underhåll i utemiljön enligt instruktion från miljövärd
  • Gräsklippning, trimning, plantering, beskärning av häckar och träd, renhållning av markytor, bevattning av planteringar och ogräsrensning.
  • Mindre reparationer av lekplatser.
  • Skötsel och underhåll av trädgårdsmaskiner, redskap och andra tillbehör som nyttjas för verksamheten.
Vi söker dig som har erfarenhet av trädgårdsskötsel, antingen via utbildning eller arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har motorsågs-/röjsågsutbildning samt erfarenhet av att köra traktor. Tjänsten kräver B-körkort och att du är obehindrad i det svenska språket. Som person ser vi att du har mycket god samarbetsförmåga och är duktig på att planera ditt arbete och jobba långsiktigt. Du är kommunikativ och har en god social förmåga och lätt för att skapa kontakt med människor.

Ansökan
Den här rekryteringen gäller en säsongsanställning där du arbetar på heltid hos Kungälvsbostäder mellan den 6 april och 31 oktober 2021. I rekryteringen samarbetar Kungälvsbostäder med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev (där du beskriver varför du är intresserad av att tjänsten samt vad du skulle bidra med om du började arbeta hos Kungälvsbostäder) på jerrie.se. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ett tips är att söka så snart som möjligt, dock senast den 28 februari.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som Kungälvs största hyresvärd, är det självklart för oss att bidra till att utveckla hela staden. Vårt viktigaste bidrag är tryggt och trivsamt boende med god service och starkt boendeinflytande. Dessutom samarbetar vi med det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen. Målet är ett Kungälv där alla kan leva och bo. Tillsammans. Läs mer om oss här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb 2021
Ort
Kungälv
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet

Inga fler liknande jobb tillgängliga