Poolia ekonomi · Publicerad 3 sept 2019

Är du en erfaren Redovisningsekonom som söker efter en ny utmaning? Då kan det vara just dig vi söker. För vår kunds räkning söker vi nu en proaktiv, strukturerad och analytisk person som har flera års erfarenhet inom ekonomiområdet. Behovet är långsiktigt och startar omgående efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

Som redovisningsekonom säkerställer du kvaliteten när det gäller bolagets redovisning och ansvarar för att riktlinjer och policies följs. Tjänstens omfattning är 75-100% och startar som en konsultlösning med anställning via Poolia. Uppdraget påbörjas så snart som möjligt efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Balans-/resultat/-koncerninterna avstämningar, periodiseringar
  • Rapportpaket för månads-/årsbokslut
  • Skatte- och momsdeklarationer (nationellt/internationellt)
  • Kontakter med revisor och myndigheter (nationellt och internationellt)
  • Ad-hoc rapportering och analys
  • Statistik
  • Anläggningsregister
  • Assistera kund- och leverantörsreskontra
Vem är du?

Vi ser att du som söker är proaktiv, ansvarstagande, noggrann, analytisk och resultatdriven person som tycker det är självklart att hålla deadlines och hög kvalitet. I din roll som ekonom har du en ifrågasättande men samtidigt smidig kommunikationsstil. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
För att klara av rollen krävs goda kunskaper i Excel.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept 2019
Ort
Kungälv
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga