Sea IT · Publicerad 10 dec

Vi söker dig som sporras av utmaningar! Som medarbetare hos oss kommer du att vara en av nyckelpersonerna i Sea IT:s globala konsult- och supportteam som är igång alla dagar om året och alla timmar på dygnet.

Du kommer att arbeta med IT-support, driftsättning, installationer och uppgraderingar av avancerade IT-system ombord på fartyg, riggar och kontor. Då vi har många internationella kunder kommer du också dagligen ha internationell kundkontakt.

Eftersom vi arbetar med kunden i fokus ser vi gärna att du har god social förmåga, har lätt för att samarbeta, är duktig på problemlösning och har lätt för att lära dig nya saker. Arbetet är till stor del fritt under ansvar med goda utvecklingsmöjligheter.

Du har erfarenhet av eller har studerat:
  • drift av IT-system
  • IT-support
  • Linux
  • TCP/IP
Om du har fördjupade kunskaper om olika hårdvaror, MS Windows infrastruktur och servermiljöer, virtuella miljöer, backup och lagringslösningar, MS Office program, IP kommunikation, och infrastrukturell säkerhet är det positivt och meriterande.

Det är extra meriterande om du dessutom besitter kunskaper inom något av följande områden men det är inget krav:
  • Terminal-server-miljöer
  • VSAT
  • Databaser
  • Cisco-nätverk
  • VOIP/SIP och radio/tele-kommunikation
Du måste ha ett svenskt pass för att kunna arbeta hos oss.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sea IT erbjuder kompletta och kundanpassade kommunikationslösningar till kunder inom i huvudsak den marina sektorn. Bland våra kunder finns bland annat Maersk, Hamburger Lloyd och Veritas Tankers. Företaget utvecklar och installerar, driftar och ger support under årets alla dagar och under dygnets alla timmar. Sea IT:s har idag mer än 350 framgångsrika installationer inom den marina industrin. Företaget är i framkant när det gäller ICT och säkerhetslösningar inom den marina sektorn och har funnits i mer än 10 år.

På företaget arbetar 16 personer inom support, drift, projektledning, logistik, ekonomi och utveckling och det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Just nu finns företagets kontor på Backabergö gata på Hisingen samt i Skärhamn på Tjörn men vi håller på att bygga nya stora lokaler i Kungälv. De nya lokalerna kommer att innehålla bland annat eget gym, egen bastu och spelhörna.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 feb
Ort
Kungälv
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support