Academic Work · Publicerad 4 nov 2021

Har du ett intresse för att driva och planera projekt och vill ta nästa steg i karriären? I rollen som projektledare ansvarar du för att driva projekt från start till mål. Du ges även möjligheten att vara med och bidra till framtidens elnät. Du trivs i en roll med stort resultat- och kundfokus. Låter det som något för dig? Ansök redan idag - vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Vattenfall Services Nordic AB är Sveriges största elnätsentreprenör och letar nu efter rätt person för tjänsten som projektledare. Du kommer att ha ansvaret för att driva projekt från start till mål, och säkerställa att projektet följer både budget och tidsplan. I projekten kommer du att samverka med både interna och externa parter. Total arbetar ca 1-5 personer i varje projekt.

Inledningsvis kommer du erbjudas en introduktion, där du får gå bredvid mer seniora kollegor.

Du erbjuds
 • En bred och varierad roll med mycket frihet
 • Goda utvecklingsmöjligheter, hos Sveriges största elnätsentreprenör
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare ansvar du för planeringen inför genomförande av projekt- och underhållsarbeten. Du kommer att ansvara för att leda tekniker inom projekten, och har även kontakt med externa parter, såsom underentreprenörer. Du har ansvaret för att leda ett projekt från start till mål. I rollen kommer du att behöva hantera både mindre och större uppdrag, där vissa löper parallellt. I rollen ingår arbetsuppgifter såsom:

Begära avbrott inför ett underhållsarbete

Säkerställa att rätt utrustning och material finns på plats

Koordinera interna och externa resurser inför projektet

Säkerställa att projektet följer säkerhetsaspekter och miljöaspekter

Uppföljning kring budget och tidsplan

Kontakt med externa parter, såsom underentreprenörer

Vi söker dig som
 • Har minst en gymnasial utbildning, med fördel inom el eller elkraft
 • God datavana
 • Har B-körkort
 • Är obehindrad i svenska och engelska, då daglig kommunikation sker på båda språken.
Det är meriterande om du:
 • Har ett teknikintresse
 • Har en eftergymnasial utbildning inom el
 • Har kunskap och förståelse för jord- och lantbruk
Som person är du:

Ansvarstagande

Resultatorienterad

Relationsskapande

Övrig information
 • Start: Omgånde, enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Långsiktigt uppdrag.
 • Placering: Kungsbacka.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland deras kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har de drygt 2000 medarbetare på ett 90-tal orter. Deras verksamhetsområden är byggnation, underhåll och konsulttjänster.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga