AutoConcept Insurance AB - version rekrytering Ekonomichef · Publicerad 27 apr 2021

Vi söker en Ekonomichef med stort intresse för analys, affär och ekonomistyrning, som vill anta utmaningen att leda och utveckla ekonomifunktionen på AutoConcept Insurance i vår tillväxtresa mot mångdubblad omsättning.

I din roll som Ekonomichef ingår du i ledningsgruppen och kommer att få stor möjlighet att vara med och bidra till fortsatt tillväxt och bolagsutveckling. Du ansvarar för den interna uppföljningen och den övergripande analysen. Du arbetar i nära samverkan med redovisningschefen där ni kommer att utmana gränserna för digitala arbetsflöden och att modernisera ekonomifunktionen.

Ansvar/arbetsuppgifter
  • Stöd till VD och ledningsgrupp i ekonomiska frågeställningar.
  • Tillsammans med Försäljningschef och Skadechef arbeta med controllerinriktade aktiviteter och löpande analys av verksamheten
  • Driva budget- och prognosarbetet samt delta i processen med att sätta mål, strategier och planer för verksamheten
  • Rapportering till ledningsgrupp, VD och styrelse
  • Utformning och uppföljning av investeringskalkyler
Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet som ekonomichef i medelstort bolag, gärna under kraftig tillväxt. Rollen växlar mellan operativt redovisningsarbete och strategiska verksamhetsnära frågeställningar. Du är civilekonom eller motsvarande och har en bred erfarenhet som gör att du kan hantera detaljfrågor såväl som övergripande strategiska frågeställningar. Ett djupt intresse för bolagets affär idag och imorgon krävs. Som person är du prestigelös, analytisk, kommunikativ och har ett starkt driv.

I den här rekryteringen samarbetar AutoConcept Insurance med Jerrie. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsult Pierre Sander på telefon 0763-413 411 eller via pierre.sander@jerrie.se. Vi arbetar med löpande urval och ansökan sker via www.jerrie.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AutoConcept Insurance AB är ett ägarlett tillväxt- och gasellföretag som arbetar med nischade försäkringslösningar till fordonsbranschen. Med en passion för fordon och hög kunskap, jobbar vi för att skapa trygghet för både fordonshandlare och fordonsägare i Norden. Under åren har vi fått fina utmärkelser, bland annat Di Gasell fem gånger, VA Superföretag två gånger och Årets tillväxtföretag - men trots att vi växer så det knakar, finns den familjära stämningen kvar i företaget.

Allt började med tanken "Det borde vara lika tryggt att köpa begagnat som nytt", för lite drygt 21 år sedan. Utifrån denna grundtanke har vår affärsidé utvecklats till att på ett innovativt sätt förmedla och administrera kundanpassade och unika försäkringslösningar till fordonsbranschen samt till fordonsägare. Våra kunder omfattar hela spännvidden från generalagenter, till fordonshandlare och fordonsägare.

AutoConcept Insurance består idag av 35 anställda med verksamhet i hela Norden, med huvudkontoret i Kungsbacka, strax söder om Göteborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga