Oddwork · Publicerad 1 okt 2021

År 1922 startar Elof Larsson ett åkeri i det idylliska Fjärås. Kort därefter slås han av att det är fler passagerare som är intresserade av att åka med mjölkbilen till Kungsbacka och lastbilarna får sällskap av ett antal bussar. Där och då lades grunden för det som idag är KE'S Bussar: ett familjeföretag i tredje generation. Ett familjeföretag som numera hjälper alltifrån ressugna svenskar med destination Alpernas bästa toppar, till skolelever i Hallands län. Vi brukar säga att vi är det lilla stora företaget - ett lokalt och gemytligt bolag med en stor aktör i ryggen. Och det är med lika mycket hjärta (och humor!) som vi idag, ett sekel senare och med över 100 medarbetare, sätter Kungsbacka i rörelse. Nu har det blivit dags för oss att utöka vår familj med ytterligare en medlem! Tillsammans med Oddwork är vi därför på jakt efter en erfaren och ansvarsfull Ekonomiansvarig. Har du fötterna stadigt på jorden, redo att ta nästa kliv? Då ser vi fram emot att lära känna dig!


Som Ekonomiansvarig
Som Ekonomiansvarig hos oss kommer du, likt titeln avslöjar, ansvara för allt som hör ekonomiflödet till. Vi pratar redovisning, månadsrapportering, momshantering och bokslut. Omringad av dina underbara kollegor, alla lika generösa med såväl hjälp som skratt, kommer du att arbeta tätt med vår HR-och löneansvarig samt ekonomifunktionen på vårt ägarbolag Nobina för att följa upp avtal och se till så att allt flyter på som det ska. Med din bakgrund inom ekonomi och din erfarenhet av koncernredovisning, dyker du självsäkert in i bolagsdeklarationer, kalkyler och prognoser och hanterar budgetarbetet lika smidigt som våra bussar rullar fram längs vägarna. Du hör, här väntar såväl en bredd sett till arbetsuppgifter som en frihet i hur du lägger upp dem. För en doer med initiativrika tag och ekonomisk expertis är detta således en gyllene chans!

Vi söker dig som...
...gärna slår dig ner vid en av de första raderna på bussen - du trivs ju allra bäst när du får arbeta självständigt och ta eget ansvar. Med din tidigare erfarenhet av ekonomi och redovisning, har du lika bra koll på slutdestinationen som resan dit. Tillsammans med din vilja att kavla upp ärmarna, ditt strukturerade arbetssätt och ditt lösningsorienterade tänk, löser du även de brantaste uppförsbackarna - alltid med en positiv och härlig inställning.

Våra önskemål till dig:
  • Relevant utbildning inom ekonomi
  • Flerårig erfarenhet av ekonomiarbete
  • Körkort
  • Systemvana
  • Svenska i tal och skrift
Varför KE'S Bussar?
Glöm mjölkvita, sterila korridorer på 102 meter och hierarkier lika tydliga som formlerna i Excel! Som en del av KE'S Bussar svänger du in på Torpavägen 236, Fjärås, och möts av en klassisk gul villa med vita husknutar. På samma gårdsplan ser du även en ny verkstad, en toppmodern tvättanläggning, garanterat några av våra blåa KE'S Bussar och högst troligt en dubbeldäckare (eller två). Och inte att glömma: hästhagar i alla väderstreck. Lika familjär som denna miljö, är teamet du blir en del av! Här bryr vi oss om varandra och sätter gärna en guldkant på vardagen -vare sig vi dukar upp för grillfest eller avrundar veckan med en AW. Självklart erbjuder vi både friskvårdsbidrag, fem veckors semester och flexibla arbetstider. Är du den ödmjuka, härliga stjärna vi söker? Om du är redo att kliva ombord på KE'S Bussar ska du inte tveka en sekund till: varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV, så ser vi framemot att lära känna dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Fjärås

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-05

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga