Ultra Fog Aktiebolag · Publicerad 7 sept 2021

Om Ultra Fog
I mer än 30 år har Ultra Fog utvecklat sitt högtryckssprinklersystem för att bekämpa bränder med vattendimma. Vårt högtrycksvattendimssystem är kraftfullt, snabbverkande, helt godkänt av IMO, FM, UL. EN 14972 Ultra Fog tillverkar ett unikt sortiment av produkter utvecklade för en mängd olika applikationer. Ultra Fog tillverkar och utvecklar brandskydd för bland annat sjukhus, äldreboende, fartyg, tåg, tunnlar och fordon. I Sverige har man sitt kontor i Kungsbacka.

Är du en person med stort engagemang och driv som självständigt vill utveckla kundrelationer? Vill du vara med och bidra till Ultra Fogs framgångar? I rollen som Säljare får du chansen att göra just det, och samtidigt får du ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs att du har en teknisk utbildningsbakgrundbakgrund och erfarenhet av försäljning B2B. Du kommer att bearbeta befintliga kunder från kontoret via telefon och mail men du kommer även på sikt att marknadsföra Ultra Fogs sprinklersystem ute hos nya kunder. Ny kundsbearbetningen kan medföra resor inom Sverige men även till Norge, Danmark och Finland. Du kommer att ha ett nära samarbeta med Ultra Fogs projektledare där du gör prospektering och in-försäljning medan projektledaren arbetar med implementering. Det är viktigt att du kan läsa och tolka byggnadsritningar samt har erfarenhet av att arbeta med Autocad. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och det är viktigt att du kan förstå norska och danska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med sprinklersystem så är det högst meriterande.

För att lyckas på Ultra Fog är det viktigt att du är resultatfokuserad, social, självständig, flexibel och lösningsorienterad. Du uppskattar utmaningar i arbetet och är expert på att bygga goda kundrelationer.

Vad kan Ultra Fog erbjuda dig?
På Ultra Fog får du arbeta hos en ledande aktör inom moderna och högkvalitativa brandsäkerhetslösningar. Du kommer att arbeta i en internationell miljö, med modern teknik, härliga kollegor och spännande kunder. Detta är en heltidstjänst med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta under kontorstider och du blir anställd av Ultra Fog, som har goda anställningsvillkor och kollektivavtal.

Tycker du om att skapa kundnöjdhet och uppnå goda resultat? Då är Ultra Fog rätt företag för dig.
Gå gärna in och läs mer på www.ultrafog.com

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och Ultra Fogs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till isabelle.hyllienmark@barona.se eller johanna.mix@barona.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan – så ansök idag!
 
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga