Car-O-Liner Group AB · Publicerad 10 nov 2021

Till
vår enhet i Kungsör söker vi en:

Fordonsmätare

Vill du jobba med nya bilmodeller som inte släppts på marknaden än? Vill du jobba med bilmätning och 3D modeller inom bilindustrin?

Vi erbjuder dig en spännande roll som bilmätare i vårt internationella mätteam (IMT). Vi har idag förutom i Sverige även bilmätare i Japan, Kina, Tyskland och USA. Du får stora möjligheter att växa och utvecklas då bilindustrin ständigt står i förändring och växer. Arbetet är varierat och innehåller både problemlösning, tekniska utmaningar samt även 3D-modeller som en del av arbetet. 3D-modeller använder vi som underlag inför fordonsmätningar. Det är en dynamisk och internationell arbetsplats där uppfyllelse av kundförväntningar och kvalitet står i fokus.

I rollen som Bilmätare blir du en del av vårt mätteam som kommer fysiskt mäta fordon både i Sverige och med tiden även utomlands. Vid bilmätningen mäter vi med vårt elektroniska mätsystem upp koordinaterna för exempelvis stötfångare, sub-frames, motorhuv, dörröppningar mm. Med denna information använder våra kunder som referens när de mäter fordon för reparation eller endast kontrollmätning.

Vem är du
Vi sätter stort värde på dig som person att du ska passa in i vår organisation och trivas. Du tar stort ansvar, är noggrann och har en god struktur vilket underlättar då arbetet innebär att hantera många arbetsuppgifter. Du trivs i en roll där du får arbeta självständigt och allra bäst i kombination med samarbete med andra. Du är prestigelös som person, är nyfiken att lära samt ett eget driv att utvecklas och att utveckla verksamheten.

Lämplig erfarenhet
· För att trivas och vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en fordonsteknisk utbildning, intresse för bilar/fordon, erfarenhet med insikt av fordons generella uppbyggnad och minst ett par års arbetslivserfarenhet.

· Datorvana.
· Det är en fördel om du har intresse och kunskap i 3D mjukvara.
· Svenska och engelska behärskar du väl i såväl tal som skrift.

Är du en innovativ person som vill och kan utgöra en viktig kugge i vårt mätteam är du välkommen att söka denna tjänst. Placeringsort är Kungsör som ligger i hjärtat av Mälardalen på bra pendlingsavstånd från flera större städer.

Ansökan
Genom att ansöka till den annonserade positionen accepterar du att Car-O-Liner behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår Personal Data Collection Policy.

Skicka ansökan som innehåller CV och personligt brev senast 31 december till rekrytering@car-o-liner.se.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Har du frågor gällande tjänsten så ring Ulf Lindström rekryterande chef eller Kajsa Mumm HR Manager Sweden på telefonnummer 0227-41200.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Car-O-Liner är en världsledande leverantör av rikt- och mätutrustning för fordonsindustrins eftermarknad. Våra produkter och tjänster inkluderar utrustning, system, mjukvaror och data för reparationer av krockskadade fordon (personbilar) och rikt- och mätutrustning för tunga fordon.
Alla våra system och lösningar är välkända för deras höga kvalitet, avancerade teknik och ergonomiska design.


Car-O-Liner är en del av den amerikanska koncernen Snap-on Incorporated med verksamhet i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 jan 2022
Ort
Kungsör
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler jobb från Car-O-Liner Group AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga