DEFA AB · Publicerad 6 juli 2020

Vi söker en redovisningsekonom, som trivs med utmaningar, högt tempo och vill ha roligt på vägen

Dina huvudarbetsuppgifter/ansvarsområde:
  • Kund-/leverantörsreskontra
  • Registrering/avstämning av in-/utbetalningar, betalningsförslag
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar av konton
  • Vara behjälplig med allmänna kontorsgöromål till organisationen/koncernen
I takt med att du växer i rollen ser vi framför oss att dina arbetsuppgifter utökas till fler områden såsom momsredovisning, bokslutsarbete mm.

För att trivas i denna roll gillar du att arbeta självständigt likväl som i ett lag. Du ska ha en god kommunikationsförmåga, vara serviceinriktad och ha god systemkunskap. Du har en god analytisk förmåga, ser möjligheter, kunna driva egna projekt och vara lösningsorientrad.
Du ska vara noggrann och kunna prioritera då du kommer att behöva leverera kvalitetsarbete inom snäva tidsramar. Du trivs i ett företagsklimat som förändras och du kommer att ha nytta av ett strukturerat arbetssätt och ett eget driv.

Du har en kandidatexamen i ekonomi/redovisning med 3–4 års relevant erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX, QlickView, Compello eller liknande system eller har lätt för att lära nya affärssystem.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Glumslöv. Tillträde snarast.

Kontakta oss på jobs@defa.com för mer information eller för att ansöka om vår lediga tjänst.

Urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DEFAs mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänliga. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, lyser upp sina byggnader, tunnlar och vägar. Vi fortsätter att utveckla världsledande produkter och digitala tjänster genom kontinuerliga förbättringar och innovation.

DEFA är ett norskt företag, grundat 1946. Vi har för närvarande över 400 anställda på 3 kontinenter. Våra produkter och tjänster distribueras i mer än 30 länder, spritt över hela världen. Ytterligare information om DEFA Group finns på www.defa.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från DEFA AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga