FindersFee Sverige AB · Publicerad 21 nov

BorgWarner i Landskrona utvecklar ett system för 4-hjulsdrift som idag serietillverkas till ett flertal bilmodeller från bl.a. Volkswagen, Volvo och Land Rover. BorgWarner har tack vare sina produkters unika egenskaper uppnått en position som en av världens ledande leverantörer av system för avancerad fyrhjulsdrift (All-Wheel Drive). Besök oss gärna på www.borgwarner.com

Nu har vi det stora nöjet att utlysa två tjänster som hårdvarunära programmerare till vår enhet Core Software Engineering med placering i Landskrona.

Innan vi går närmare in på tjänsten så låt oss berätta lite mer om oss. BorgWarner koncernen är en av de mest framgångsrika högteknologiska ledarna inom bilindustrin. Vi driver innovation för framtida bilar. Med tanke på att vi är över 30 000 medarbetare och globalt representerade i ett 20-tal länder så ger det oss inte hybris. Bara stolt ödmjuka. Dessutom ger det oss möjlighet att göra en internationell karriär.

I Landskrona utvecklar och tillverkar dagens styrsystem för morgondagens behov inom fyrhjulsdriftsteknik. Vår R&D avdelning består av över 150 utvecklingsingenjörer som arbetar i olika teknologidiscipliner; mekanik, hydraulik, elektronik, mjukvara och t o m kemi. Våra medarbetare uppskattar närheten till labbet där du testar din design, till produktionsenheten där du ser slutprodukten. Att man får insyn i hela processen och möjligheten att samarbeta med kollegor från andra discipliner. Trots att vi lokalt idag är ca 400 medarbetare är det tydligt hur just ditt arbete påverkar helheten och slutprodukten. Du blir synlig och du kommer alltid att kunna se hur ditt arbete påverkar hela projektet tills det går ut till våra kunder.

Vi befinner oss i en spännande fas då vi fått ökat förtroende från våra kunder såväl nya kundprojekt. Även en ny generation 6 håller på att utvecklas.
Du kommer utveckla mjukvara i olika förutvecklings- och plattformsprojekt som sedan ligger till grund för kommande kundapplikationsprojekt.
I de tvärfunktionella utvecklingsprojekten kommer du att delta i hela utvecklingskedjan, från specifikation och kravhantering via design och programmering till verifiering och releasearbete, allt i nära samarbete med övriga projektmedlemmar.

Kandidatprofil:

Vi söker i detta skedet främst seniora kandidater med erfarenhet och som kan axla en roll som lågnivåexpert i teamet. Låt dig inte hindras att visa intresse ändå om du inte har denna senioritet, då vi även kan ha öppningar för dig som är i början av din karriär.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara och därmed önskar vi att du har erfarenhet av:
  • Hårdvarunära C-programmering inbyggda system (mot elektronik/mekatronik)
  • Kravsättning, design och implementering av lågnivåmjukvara
  • Utveckling och implementering av algoritmer och modeller
  • Plattformssupport till kundapplikationsprojekten
Är du intresserad av att arbeta mer i en projektledande roll? Eller vill du göra en djupdykning ner i tekniken. Vi har utvecklingsmöjligheter för båda rollerna.

Rollen är dynamisk och innebär många tvärfunktionella kontakter som vi önskar att du trivs med. Låt oss inte missa att understryka att vi har ett högt tempo med tuffa deadlines. Därför krävs det att du är drivande, innovativ och vet med dig att du trivs i en sådan miljö. Vi är en teknikutvecklingspräglad organisation med mjuka värden där gott samarbete och ett personligt ansvar siktar mot alltid ständiga förbättringar.
Vi har mycket goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill bli expert inom din disciplin. Kanske utvecklas i ditt ledarskap? I projektledning eller i ett chefsansvar. Eller arbeta nära våra kunder eller kanske helt enkelt utforska en helt ny roll på en annan avdelning? Hos oss blir du synlig och vi uppmuntrar specialisering såväl ledningsfunktioner. Vi berättar gärna mer om vi skapat intresse hos dig!

ÄR DET DIG VI SÖKER EFTER....
Är detta i linje med dina personliga ambitioner och kunskaper? Vid frågor kontakta gärna vår headhunter för detta uppdrag; Pernilla Borgström på FindersFee, 0734-15 98 55, eller via mail: pernilla@findersfee.se. Din ansökan vill vi ha snarast då vi har löpande urval och intervjuer pågår under ansökningstiden– med det sagt kommer vi inte att tillsätta uppdraget innan deadline. Din ansökan skickar du till pernilla@findersfee.se. Självklart behandlar vi alla våra kontakter konfidentiellt.

ELLER VET DU VEM?
Har du någon i ditt nätverk som överensstämmer med det vi söker efter? Bli vår Finder och rekommendera din kontakt till oss. Det gör du genom att registrera dig som finder på www.findersfee.se och sedan via din finder profil kan du rekommendera din kandidat. Är det din kandidat som erhåller tjänsten är findersfee´s din (11 000 kr). Vi är nämligen övertygade om att bra kontakter lönar sig, för alla.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee bedriver search inom specialist- och chefsegmentet. Det innebär att verksamhetens kandidatbas bygger på att människor (finders) lämnar personliga rekommendationer av kandidater för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa finders en findersfee för en rekommendation som leder till lyckat resultat, dvs slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och deras Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering.
Bra kontakter lönar sig för alla....
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Pernilla Borgström