Huhnseal · Publicerad 7 nov

För Huhnseals räkning söker vi en redovisningsekonom för ett längre uppdrag med start i början på 2019 som förväntas att pågå i ca 1 år.

Brinner du för redovisning och vill arbeta i ett globalt och spännande bolag - då är detta ett jobb för dig!

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i ett team på ekonomiavdelningen om 3 personer där du kommer att arbeta med leverantörsreskontra, bank- och fakturavstämningar. Du kommer även att vara delaktig vid månads- och årsbokslut. Du kommer också att vara med och påverka förändringsarbeten avseende effektivisering av processer som rör denna roll. Du rapporterar till och arbetar nära bolagets CFO.

Dina arbetsuppgifter:
  • Ansvara för leverantörsreskontra och kontrollera fakturor innan betalning
  • Avstämningar av banktransaktioner samt hantering av reseräkningar
  • Analys av data och framtagande av ekonomisk information
  • Bidra till fortsatt utveckling av rutiner, processer och system
  • Vara backup till övriga funktioner inom ekonomiavdelningen
Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av leverantörs reskontra. Du kan också vara högre utbildad inom ekonomi och vara relativt junior i din yrkesroll. Som person är du noggrann och gillar ordning och reda. Du lär dig snabbt och är självgående. Du kommer ha kontakt med kollegor i verksamheten och därför är det viktigt att du är lyhörd, hjälpsam och levererar kvalité i det du gör. Då företaget är ett internationellt bolag kommer en stor del av kommunikationen och arbetsspråk att ske på engelska. Du är en god användare av Excel och det är en fördel om du har arbetat med ekonomisystemet BAN sedan tidigare. Har du dessutom arbetat i ett privat industriföretag så är detta meriterande.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Huhnseal med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jenny Westergård. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Huhnseal AB utvecklar, konstruerar och tillverkar mekaniska axeltätningar för den globala processindustrin inom branscher såsom; papper- och massa-, gruv- och slurry-, livsmedel- och läkemedel-, kemi-, olja- och gas-industrin. Huhnseal omsätter 112 MSE, med 65 medarbetare vid huvudkontoret i Landskrona samt 10 medarbetare i Italien, USA, Brasilien, Kina och Indien. Huhnseal AB ingår sedan 2008 i den italienska koncernen Meccanotecnica Umbra Group med 700 medarbetare globalt.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga