Invici · Publicerad 10 sept 2019

Nu söker vi för en av våra kunders räkning vi någon som kan koncernredovisning och är tillgänglig omgående för ett längre uppdrag. Uppdraget kan övergå i en tillsvidareanställning hos kunden.

Beskrivning av tjänsten

Du är en duktig ekonom som antingen befinner dig i början av din karriär och vill lära mer eller har du några års arbetslivserfarenhet och har god erfarenhet av stora delar av det som förekommer i rollen som redovisningsekonom. Till vår kund söker vi dig som kan koncernredovisning och som skall konsolidera ett 20-tal ekonomiska föreningar som ligger i verksamhetsområdet.

Vem är du?

För att lyckas hos oss tror vi att du har något eller några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och trivs med att arbeta såväl med detaljerna som med helheten. Du har kunskaper inom redovisning och känner dig trygg i rollen och som person. Vidare har du lätt för datorsystem och goda kunskaper i Excel och vi ser gärna att du har arbetat i något av de etablerade redovisningsprogrammen. Har du arbetat i Agresso är detta ett stort plus.

Som person är du självgående, ordningsam, prestigelös och en mycket god teammedlem. Du är ansvarstagande, ambitiös och drivande samt arbetar alltid uthålligt och noggrant

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Uppdragsgivaren är belägen i centrala Landskrona och verksamheten präglas av en lång historik och stark kultur och värderingar.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga