Konfidentiell · Publicerad 22 dec 2020

Är du intresserad av teknik och har en naturlig fallenhet för att hjälpa andra människor? Har du ett stort driv och vill utvecklas inom IT? Då har vi rollen för dig där du ges stora möjlighet till att hamna på ett företag som tar hand om dig och ger dig rätt verktyg för att göra den karriär du brinner för.

Vi söker nu tekniker till vår kund inom Front Line Support på plats i Landskrona. Tjänsten som Front Line Support innebär att du är första kontakten med kunder och stöttar dem med teknisk support. Som Front line support kommer du att ta emot och hantera inkommande ärenden som sker via telefon och mail av befintliga kunder. Detta betyder att du är företagets ansikte utåt och därmed är det av stor vikt att du fingertoppskänsla när det kommer till service och som älskar problemlösningar.

Om rollen
I rollen som Front line support kommer du att arbeta med att:
  • Hantera inkommande ärenden från kunder via mejl och telefon
  • Stötta kunder med teknisk support
  • Analysera och fördela ärenden vidare till kollegor i 2nd line support
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta på ett företag med högt till tak tillsammans med ett team som värdesätter gemenskap och samhörighet. Här uppskattar man sina anställda och vet vikten av att alla ska känna sig sedda och ha möjlighet att utvecklas. Det är just detta som utmärker företaget.

Önskvärda krav
Vi söker dig som är en problemlösare och ständigt söker nya utmaningar och vill utvecklas vidare. Du har tidigare arbetat med teknisk support samt har ett genuint tekniskt intresse. Det är meriterande med tidigare genomförd IT-utbildning. Vi ser gärna också att du är kommunikativ och förtroendeskapande. Du har ett pedagogiskt arbetssätt och kan hantera olika människor med olika nivåer på IT-mognad. Det är också bra om du har körkort för att kunna ta dig ut till kunder de tillfällen det behövs. Du som söker är en person med engagemang och positivt tänk. I din roll som Front line support kommer du att hjälpa andra människor, därför är det av stor vikt att du har högt tålamod, är stresstålig och är hjälpsam. Du behöver också känna dig säker i att kommunicera på svenska och engelska då du har daglig kontakt med kunder både inom Sverige men också internationellt.

Vi erbjuder
Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du får arbeta med stimulerande och utvecklade uppdrag med dig i fokus. Hos oss erbjuds du bra förmåner och bra fast lön. För oss är det jätteviktigt att du känner dig trygg i din anställning och att du trivs, gör man det kommer du också göra bra resultat och framförallt må bra. Att du som medarbetare är vår viktigaste tillgång, vill vi ska märkas. Som anställd hos oss får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Vi erbjuder en trygg anställning med bra fast lön med bonus men också friskvård, tjänstepension och sjukförsäkring. Alla erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Självklart står vi för alla kostnader kring utbildning, kurser och certifieringar. Hos oss kan du göra hela resan från IT-generalist till IT- specialist. Vi räknas inte till de traditionella bemanningsföretagen utan vi är ett IT-företag med värderingar från IT-branschen. Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal.

Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta Christoffer Sjöström, 073 522 70 81 christoffer.sjostrom@totalresurs.se

Om Total Resurs
Total Resurs är en nytänkande leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där vi med kundfokus omger oss av kompetenta och erfarna kollegor. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi har sedan start fokuserat på att omge oss av de mest kompetenta personerna inom deras område. Vi vill vara våra medarbetares och kunders självklara val när det kommer till IT-tjänster och rekryteringar inom IT. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT-branschen och rekrytering. Total Resurs föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, medarbetare och samarbetspartners inom sin bransch.

Nyckelord: IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, second line, 2nd line, onsite, onsitetekniker, onsite-tekniker, konsult, Consultant, data, IT technician, Malmö, Skåne
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 feb 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga