LSR · Publicerad 22 sept

Är du serviceinriktad och tycker om att lösa problem? För kunds räkning söker vi dig som kan börja arbeta omgående.

Uppdragsbeskrivning

Tjänsten innebär att bemanna receptionen/vågen med att väga och kontrollera inkommande massor och avfall, stansa order i datasystem samt skicka rapporter och sköta beställningar. Arbetet innebär mycket kontakt med chaufförer, personal på återvinngscentraler samt företags- och privatkunder. Tempot är bitvis högt och det krävs att du har en god förmåga att prioritera i pressade situationer, kan arbetar självständigt och är duktigt på att hålla ordning på många olika detaljer samtidigt. Du ansvarar även för att ta emot ärende både via telefon och mail som till exempel abonnemangsfrågor med mer. Arbetstiderna är mellan 06.45-16.00, måndag till fredag.

Lämplig bakgrund

För att trivas i rollen bör du tycka att det är stimulerande med mycket social kontakt, ha ett glatt humör men gärna med skinn på näsan. Du bör ha ett intresse av att lära dig nya saker, är nogrann med detaljer samt motiveras av att växla mellan olika arbetsuppgifter men ändå bibehålla överblicken på helheten. Vidare kräver tjänsten att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i båda tal och skrift. Kunskaper i andra språk är meriterande så som polska och tyska. Du bör även ha goda kunskaper inom officepaketen, vana att arbeta i system samt ha B-körkort.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är ett konsultuppdrag på 100%, 6 månader hos LSR med anställning hos SW, därefter övergår uppdraget till en tillsvidaretjänst med anställning hos LSR. Tjänsten kommer att börja omgående och urval sker löpande. Uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Hedqvist på 040-665 5151.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi!

SW som arbetsgivare

Att arbeta på SW in Scandinavia AB innebär att man är en del av ett lag som alltid ger järnet. Vi förväntar oss mycket av våra anställda och de förväntar sig mycket av oss. Arbetsplatsen präglas av högt tempo och en härlig energi. Vi tar ett socialt ansvar och håller ett högt engagemang utanför våra egna dörrar, detta genom att arbeta med volontärresor samt utbildning och uppbyggnad av en egen förskola i Burkina Faso. Sedan starten 2006 har våra kunder förknippat oss med absolut toppkvalitet. Därför är det viktigt att vi som företag aldrig lämnar något åt slumpen. Med stark tillväxttro, kontinuerlig stöttning från våra inspirerande chefer, med möjligheter till utbildning inom och utanför företaget, och med tydlig målsättning och uppföljning för samtliga medarbetare, har vi på SW in Scandinavia AB hittat ett enkelt men fungerande recept till framgång inom Konsult- och rekryteringsbranschen.

Om LSR

LSR AB står för Landskrona Svalöv renhållning AB och tar hand om insamling, transport och behandling av avfall från hushåll, industrier och verksamheter i både Landskrona och Svalövs kommun. Totalt ger LSR AB service åt cirka 55 400 invånare och ansvarar också för sluttäckningen av Lundåkradeponin i Landskrona och kommunernas återvinningscentraler. LSR AB är ett aktiebolag som vid utgången 2015 hade 18 anställda och omsatte cirka 80 miljoner kronor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga