Landskrona stad · Publicerad Idag 00:00

I centrala Landskrona hittar du Jörgensgårdens förskola med närhet till fina grönområden, ett rikt kulturliv och havet. Vi erbjuder en arbetsplats där nytänkande uppmuntras och där vi genom ett kollegialt lärande utvecklar verksamheten. Vi arbetar mycket med våra lärmiljöer och barnens reella inflytande. Vi söker en engagerad förskollärare, som vill vara med och skapa en lärmiljö som är lustfylld, där alla barn har möjlighet att utmanas och lyckas. I din roll som förskollärare ser du det kompetenta barnet och du utgår ständigt utifrån barnets intresse och behov, när du tillsammans med dina kollegor formar verksamheten.
Du ingår i ett arbetslag med ansvar för planering, genomförande och reflektion av verksamheten. Arbetslagen arbetar nära enhetens specialpedagog för att utveckla arbetssätten ytterligare. Vi har också en utvecklingsgrupp som arbetar med aktuella utvecklingsfrågor.
Vi söker dig som har förskollärarexamen och är legitimerad förskollärare.
Du är professionell och med ditt sätt att bemöta barn, föräldrar och kollegor skapar du engagemang, tar ansvar och sprider glädje.
Du är väl förtrogen med våra styrdokument vilket tydligt märks i hur du arbetar. Att arbeta med pedagogisk dokumentation, där man följer barnets lärprocesser är något som du ser som en självklarhet för att kunna driva utvecklingen framåt.
Du har god vana av att arbeta med digitala verktyg, där nyfikenhet gör så att du har modet att ta dig an den digitala utvecklingen.
Du är öppen för nya idéer, ser stor vinning i det kollegiala lärandet och vågar ta initiativ. Du är också en person som ser utmaningar och lösningar snarare än problem och har en stark vilja att samarbeta.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga