Landskrona stad · Publicerad 3 mars 2020

Albanoskolan är i en ny spännande fas och vi söker dig som har lärarlegitimation att undervisa i årskurs 4-6. Vi ser gärna att du har bred behörighet. Du kommer att vara mentor och ha ansvar tillsammans med en kollega i en årskurs 4-6. Utöver undervisning har du till vardags ett nära samarbete med de övriga i arbetslaget. Arbetslaget är drivande i att jobba med digitala hjälpmedel i undervisningen och där finns ett tydligt elevfokus, en positiv elevsyn och ett starkt intresse för skolutveckling. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling av yrkesrollen och till att kunna påverka sin egen vardag genom ett demokratiskt och empatiskt förhållningssätt. Vi söker en legitimerad lärare mot årskurs 4-6: - Du vill ge varje elev möjlighet att nå toppen av sin potential. - Du är engagerad och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever, - Du kan planera, genomföra och utveckla verksamheten. - Intresserad av att utvecklas och skicklig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer?

Albanoskolan är Landskronas äldsta grundskola och grundades 1894. Skolan ligger i den västra delen av centrum och vi har nära till havet, museet och grönområden. På Albanoskolan erbjuds alla elever en likvärdig utbildning av hög kvalitet utifrån sina egna förutsättningar och behov. Vi har höga förväntningar på våra elever och ett tydligt kunskapsfokus. Vårt arbete på skolan ska bidra till att eleverna utvecklar en god självkänsla och tillit till sin egen förmåga, att i en trygg och trivsam lärmiljö skapa lust till fortsatt lärande.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga