Landskrona stad · Publicerad 16 feb

Välkommen till ett dynamiskt personalgäng, med höga förväntningar både på sig själv och på eleverna. Vi arbetar gemensamt för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. Därför är det viktigt att du anser att goda relationer, innovativt tänkande och kommunikation är nyckeln till framgång för dig och dina elever.
Nu behövs en lärare i Matematik och No där tjänstgöringen i huvudsak är i åk 4-6. Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla vår skola där en pedagogisk målmedvetenhet, ett flexibelt synsätt på arbetet och ett kreativt agerande är en förutsättning.
Allt vi gör och tar beslut kring är för elevernas bästa och detta kräver flexibilitet av dig som personal. Du måste kunna arbeta utifrån givna mål och tillsammans med kollegor arbeta för att nå dessa med goda resultat.
Du ingår i arbetslag 4-6.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Grundskollärarutbildning Ma/No 1-7 alt. 4-9
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga