Landskrona stad · Publicerad 20 dec 2019

Landskrona stad ska vara en organisation som man gärna vill arbeta i och som har ett tydligt fokus på att skapa verkligt värde för medborgare och medarbetarna. Våra medarbetare ska utmanas, utvecklas, trivas och få förutsättningar att leverera bättre välfärd till de som vi är till för.

Vi söker en modig och handlingskraftig HR-konsult som vill bli en del i denna utveckling och av vår centrala HR-avdelning.

Arbetsuppgifter
Som HR-konsult vill du arbeta brett inom HR men har ditt fokus inom utvecklande processer såsom strategisk kompetensförsörjning och organisationsutveckling samt fungerar som stöd till chefer i alla förekommande HR-processer. Du vill också på olika sätt bidra till en resultatinriktad och effektiv verksamhet som ligger i framkant. Som HR-konsult ingår du i en central HR-avdelning, med flera kompetenta kollegor, och är placerad i stadsledningsförvaltningen rapporterande till stadens HR-chef.

Som HR-konsult förväntas du driva ett antal HR-processer och ha kunskap om alla HR-processer i staden och ser dig snarare som generalist än specialist.
Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med HR i komplexa verksamheter och du är van att både vara strategisk och operativ. Du har praktisk erfarenhet av att driva HR-processer hela vägen till genomförande.

Vi söker dig som är handlingskraftig, utvecklingsorienterad och resultatdriven. Som person är du drivande och har förmåga att skapa struktur och ordning samt tycker om att arbeta nätverksbyggande. Eftersom arbetet spänner över stadens alla förvaltningar är det viktigt att vara bekväm med att arbeta med många olika personalkategorier.

Du har en akademisk examen inom HR eller annan likvärdig examen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga