Landskrona stad · Publicerad 21 maj

Du kommer i huvudsak att arbeta som en av mentorerna i åk 6 och bedriva undervisning . Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med övrig personal i åk 4-6 som präglas av värme, tätt samarbete och kollegialt lärande. Gärna behörig i engelska men det är inget kravDu är grundskollärare med adekvat utbildning och är:
  • Flexibel och har en god samarbetsförmåga
  • Arbetslagsinriktad och kommunikativ
  • Engagerad och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever
  • Intresserad av att utvecklas och skicklig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor
Ingen erfarenhet krävs.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

Albanoskolan är en F-6-skola i centrala Landskrona med ca 260 elever. På Albanoskolan arbetar vi med genrepedagogik och annan språkutvecklande undervisning. Skolan ligger nära centrum och vi har nära till museum, parker och havet som kan användas för att variera undervisningen.

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 juni
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga