Landskrona stad · Publicerad 11 feb

Vuxenutbildningen i Landskrona vill erbjuda bra utbildning i studieformer som passar våra sökande oavsett var i livet de befinner sig. En utvecklingsprocess som ständigt pågår. Vi vill att du ska var en del i den utvecklingsprocessen. Ditt huvuduppdrag är undervisning i grundläggande svenska, såväl i form av närstudier som distansutbildning. Undervisningen sker i nära samarbete med dina ämneskollegor. I din undervisning är du van att arbeta med digitala verktyg och ser dess möjligheter. Du synliggör elevens lärande och progression på ett sätt som blir tydligt för eleven. Du är öppen i ditt sätt och ser möjligheterna. Erfarenhet av undervisning på vuxenutbildning. Erfarenhet av distansundervisning är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Behörighet i grundläggande svenska och svenska som andraspråk är ett krav. Behörighet i svenska och svenska som andraspråk på gymnasial nivå är önskvärt.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga