Landskrona stad · Publicerad 20 aug 2019

Sedvanliga arbetsuppgifter i ämnet slöjd (trä/metall) i årskurserna 7-9. I uppdraget ingår att planera, genomföra och bedöma undervisningen. Det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö för alla elever och ha förmåga att individuellt kunna anpassa undervisningen efter elevers behov.
Vi sätter stor vikt vid förmågan att skapa goda relationer , både med elever, vårdnadshavare och andra på skolan. Krav på legitimerad lärare i ämnet slöjd.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga