Landskrona stad · Publicerad 6 apr 2019

DITT JOBB ÄR VIKTIGT
Du utgår från sjuksköterskornas hus, här arbetar 60 sjuksköterskor och det finns en bred kompetens och kunskapsbank i gruppen. Här arbetar vi tillsammans i sjukskötersketeam och med aktiv inriktning mot det multiprofessionella teamet runt vårdtagarnas behov.
Ditt jobb är att göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel och ge stöd och råd till omvårdnadspersonal. Du handleder, stödjer och entusiasmerar hemvårdspersonal, anhöriga och andra vårdgivare. Du har mycket kontakter med andra vårdgivare inom egna verksamheten och med primärvården och regionen. Du planerar för hälso- och sjukvårdsinsatserna för den som behöver vård. Det kräver både beslutsamhet och analytiskt tänkande.DET HÄR ÄR DU
Tycker du om att arbeta självständigt i samarbete med vårdpersonalen i teamet? Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att handleda och hålla ihop insatser. Vi arbetar alltid med en helhetssyn kring patienten. Där har du din styrka. Du är legitimerad sjuksköterska. Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Ditt arbete formas av ett etiskt förhållningssätt och utföras i enlighet med gällande författningar och riktlinjer. All erfarenhet från vård och omsorg är meriterande men även arbetslivserfarenhet i övrigt. Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemma hos patienterna. Du ger dem trygghet.

Tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstidens gång så vänta inte med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Alla som behöver ska få bra vård och omsorg. Även på sommaren. Därför behöver Landskrona stad fler legitimerade sjuksköterskor under sommaren 2019.

Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med fysiska och psykiska funktionshinder service och omvårdnad. Vår målbild är att se till varje människas behov och skapa förutsättningar för ett friskare och självständigare liv.

I Landskrona stad strävar vi kontinuerligt efter att vara en attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar! Vårt mål är att bli ännu bättre än vad vi redan är, ett arbete som aldrig avstannar hos oss! Vi vill dessutom att vår värdegrund BRA (bemötande, resultat, ansvar) ska genomsyra allt vårt arbete.

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2019
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
12
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Inga fler liknande jobb tillgängliga