Landskrona stad · Publicerad 2 okt 2020

Vi söker en legitimerad lärare för undervisning i slöjd i årskurserna 3-6. Du kommer att vara ansvarig för undervisning och planering i slöjd. Din undervisning ska skapa förutsättning för att eleven ska utveckla medvetenhet och förståelse om estetiska traditioner och uttryck. Du bidrar till att eleven får kunskaper i olika hantverk och väcker nyfikenhet för att utforska olika material. Du har ett tydligt elevfokus, en positiv elevsyn och ett starkt intresse för skolutveckling. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling av yrkesrollen och slöjdämnet samt till att kunna påverka sin egen vardag genom ett demokratiskt och empatiskt förhållningssätt. Vi söker en lärare med behörighet i slöjd 3-6: - Du vill ge varje elev möjlighet att nå toppen av sin potential. - Du är engagerad, kreativ och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever, - Du kan planera, genomföra och utveckla verksamheten. - Intresserad av att utvecklas och skicklig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi erbjuder: Tid för planering enskilt och i arbetslaget varje vecka Kontinuerlig kompetensutveckling Friskvårdsbidrag
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.

Albanoskolan är Landskronas äldsta skola och grundades 1894. Skolan ligger i den västra delen av centrum och vi har nära till havet, museet och grönområden. På Albanoskolan erbjuds alla elever en likvärdig utbildning av hög kvalitet utifrån sina egna förutsättningar och behov. Vi har höga förväntningar på våra elever och ett tydligt kunskapsfokus. Vårt arbete på skolan ska bidra till att eleverna utvecklar en god självkänsla och tillit till sin egen förmåga, att i en trygg och trivsam lärmiljö skapa lust till fortsatt lärande.
Genom trygghet och höga förväntningar skapar vi kunskap tillsammans.

Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga