Landskrona stad · Publicerad Igår 00:00

Individ- och familjeförvaltningen söker en socialsekreterare till sektionen för utredning vuxen. Sektionen består av 7 socialsekreterare och en fältassistent samt sektionschef som ansvarar för sektionen utredning vuxen och mottagningen för vuxna. Mottagningen tar emot alla ansökningar och anmälningar inom området vuxna och är ett stöd till utredning vuxen i det inledande och akuta i alla nya ärende.
För att trivas med jobbet behöver du ha ett engagemang för målgruppen som är vuxna från 18 år och även ett intresse för att arbeta med utredningsarbete och myndighetsutövning.

Är du redo för ett spännande och utvecklande arbete? Då skall du söka jobb hos oss på utredning vuxen!
Vi ser att du har socionomexamen och arbetslivserfarenhet inom myndighet på vuxen samt kunskaper i relevant lagstiftning som SoL och LVM.
Meriterande om du är utbildad i ASI och MI. Även meriterande med utbildning i ADAD då arbetet med unga vuxna är under uppstart och utveckling.
Vi letar efter en positiv person som är trygg, stabil och har självinsikt. I din yrkesroll skiljer du på det personliga och professionella och du har förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Att arbeta självständigt och ta ansvar för utredning och uppföljning är något du trivs med, samtidigt som du förstår vikten av att kunna samarbeta med kollegor och samverkansparter. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har god förmåga att kunna sätta dig in i någon annans perspektiv utan att ta över personens känslor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Procapita samt att du är intresserad av att på ett engagerat sätt delta i socialt utvecklingsarbete.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Är du vår nya kollega? Välkommen till Individ- och familjeförvaltningen!

I Landskrona stad finns utmaningar, potential och möjligheter som få andra städer av samma storlek kan erbjuda. Utöver det goda arbetsklimatet och det havsnära läget får våra anställda som en extra bonus dessutom en rad unika förmåner. Vi uppskattar alla våra anställda. Därför arbetar vi fortlöpande med att utveckla förmåner och karriärmöjligheter för de som arbetar för Landskrona stad. Flextid, tre extra lediga dagar per år, rabattförmåner på allt från resor till teknik och kläder samt friskvårdsbidrag och gym med både bastu och massagestolar är något vi redan nu kan erbjuda. Vi är en stor och dynamisk socialtjänst i ständig utveckling; hos oss har du möjlighet att pröva på en mängd uppdrag inom det sociala arbetet. Här finns många karriärmöjligheter för den som vill utveckla och utvecklas.

Vi växer inte av att göra det vi kan. Vi växer av utmaningar. I Landskrona stad får du möta socialtjänstens alla utmaningar i arbetet med samhällets mest utsatta. Vi arbetar med utredning och insatser till alla dem som av olika skäl behöver samhällets stöd och hjälp. Vårt jobb är inte alltid enkelt men alltid meningsfullt. Har du socionomexamen eller motsvarande? Då kan du vara rätt person för oss! Välkommen att utmanas hos oss!

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Socionom

Inga fler liknande jobb tillgängliga