Landskrona stad · Publicerad 4 feb

I Landskrona stads hemvård har du möjlighet att göra skillnad varje dag. Det är du och dina kolleger som gör det möjligt för människor att fortsätta bo kvar hemma och känna trygghet. Du kan vara den som ger dagen det lilla extra för de människor du stödjer i ditt arbete.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där det är viktigt att trivas. Chef och anställda arbetar som ett team, vi hjälps åt och har också roligt tillsammans. Vårt mål är att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i ditt arbete. Du kommer genomgå en introduktion där du får de kunskaper du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Förutom ett meningsfullt arbete ger detta jobb dig möjlighet att utvecklas och få värdefulla erfarenheter som du kommer ha användning av hela livet. Det finns goda chanser att du får fortsatt jobb som timvikarie.

Vi söker sommarvikarier till perioden juni till augusti, med eventuell förlängning.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till oss. Välkommen med din ansökan!Du är minst 18 år. Studerar du på omvårdnadsprogrammet, är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av omsorgsarbete är det meriterande.
Det viktigaste är att du är lyhörd och kan möta människor med olika behov på ett sätt som skapar trygghet och ger förtroende. Till dina personliga egenskaper räknar du också ansvarskänsla och empati.

Du behöver kunna hantera modern teknik och uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift. Cykelvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstidens gång, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Namnge två referenspersoner och kontaktuppgifter till dessa (till exempel tidigare chef eller lärare).
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med fysiska och psykiska funktionshinder service och omvårdnad. Vår målbild är att se till varje människas behov och skapa förutsättningar för ett friskare och självständigare liv.

I Landskrona stad strävar vi kontinuerligt efter att vara en attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar! Vårt mål är att bli ännu bättre än vad vi redan är, ett arbete som aldrig avstannar hos oss! Vi vill dessutom att vår värdegrund BRA (bemötande, resultat, ansvar) ska genomsyra allt vårt arbete.

VÄLKOMMEN TILL OSS!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj
Anställning
Säsongsjobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg

Inga fler liknande jobb tillgängliga