Landskrona stad · Publicerad 3 dec 2020

Vi söker en driven och engagerad verksamhets & digitaliseringsprojektledare som tillsammans med oss vill vara med och förstärka vårt projektkontor och bidra till en smartare stad att leva och verka i.

Om rollen

Du kommer att driva och delta i olika förändrings- och förbättringsprojekt så att vi kontinuerligt utvecklar vår verksamhet och våra tjänster.

Som projektledare hos oss leder du förstudier, implementationsprojekt och säkerställer överlämning av de framtagna lösningarna.

Du har övergripande ansvar för dina projekts kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och rapportering.

Det är viktigt att skapa en gemensam förståelse för verksamhetens behov och utmaningar och att leda projektgruppen mot uppsatta mål och se till att vi tillsammans levererar kvalitet.

Service, tålamod och professionellt bemötande är av största vikt och ska genomsyra allt vi gör.

Om dig

Du har en bred digitaliserings & IT kompetens och kunskap inom olika projektmetodiker. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av tekniska införandeprojekt, både som deltagare och projektledare, och att du vill vara med och utveckla vårt sätt att bedriva projekt. Vi söker dig som har fokus på kvalitet, har en bra planeringsförmåga och är duktig på att kommunicera. Du har lätt för att ta egna initiativ och en stark förmåga påverka. Med ett lösningsfokuserat arbetssätt samarbetar du tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål. Du är med och bidrar till en positiv atmosfär och lever våra värderingar.

Om oss

Digitalisering & IT organisationen är en relativt ny avdelning inom Landskrona stad som arbetar med digital strategi, digitala handlingsplaner, projekt, utveckling, drift och support. Det händer mycket hos oss och vi håller ett högt tempo, ställer tydliga krav och jobbar mot gemensamma målsättningar.UTBILDNING/ERFARENHET - Krav
Goda kunskaper och erfarenhet av något/några av följande begrepp:
-PPS, Props, Prince2
-Kanban, Lean, Six Sigma
-Agile, Scrum
-IREB, ISTQB
-Fyrarummaren/ADKAR

Erfarenhet av att leda flera projekt i en portfölj
Erfarenhet av ledarskap och förändringsledning

Eftergymnasial utbildning, t.ex. data/systemvetenskap eller annan relevant utbildning

Mycket goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

UTBILDNING/ERFARENHET - Meriterande
-IPMA eller PMP certifiering
-ITIL v3/v4 certifiering
-Projektledning i organisationer med regulatoriska krav
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.
Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga