Macavoy AB · Publicerad 23 feb 2021

Vill du arbeta på ett mindre företag, arbeta brett och vara en viktig kugge för teamet? Vi kan erbjuda en trevlig atmosfär med varierande vardag på ett välmående fastighetsbolag som inte styrs av kvartalsrapporter.

Mer om jobbet
Som Teknisk förvaltare leder och driver du den tekniska förvaltningen tillsammans med våra fastighetsskötare och vid behov annan inhyrd teknisk kompetens. Du planerar, följer upp, samordnar reparation och underhåll samt driver större och mindre ombyggnadsprojekt, både självständigt och i samarbete med andra inom företaget. Du genomför entreprenadupphandling såväl som har kontakt med myndigheterna.

Med stor variation i vårt fastighetsbestånd och av olika typer av lokalhyresgäster är det viktigt för oss att säkerställa såväl traditionell byggnadsteknik som ny teknisk utveckling. Den variationen ställer också krav på vår kompetens. Därför är vidareutveckling och vidareutbildning inom företaget viktigt.

Vi ser att du kan bidra till utvecklingen av vårt planerade underhåll på kort och lång sikt genom en förståelse kring byggnadernas tekniska status och förmåga att skapa god struktur.

Vem är du?
Du, som ska vara vår tekniska expert, har en gedigen byggteknisk utbildning. Du ska kunna hur olika byggnader fungerar/är byggda. Du ska kunna material och byggteknik. Du ska vara intresserad av energibesparing och miljöfrågor. Du ska också ha erfarenhet av att samarbeta med myndigheter.

Någon form av utbildning inom fastighetsförvaltning är meriterande eller så har du samlat på dig motsvarande arbetslivserfarenhet. God beställarkompetens krävs. Då tjänsten har många olika kontakter med såväl hyresgäster som entreprenörer, måste du ha en bra social förmåga och gilla mötet med människor.

Rollen kräver att du kan kommunicera obehindrat på svenska och såväl tal som skrift och att du innehar B-körkort.

Hur ansöker jag då denna spännande tjänst?
I denna rekrytering har Lindström Fastigheter tagit hjälp av Macavoy och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy?
Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med ingenjörs bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar egna fastigheter. 1983 köptes den första fastigheten och sedan dess har företaget vuxit till att idag vara ett av de större privata fastighetsbolagen i Landskrona. Vårt mål är att fortsätta att växa och att vara den bästa hyresvärden. Vår personal är professionell och kompetent. Vi vill ge alla våra hyresgäster den bästa servicen samtidigt som vi månar om vår personal. Arbetar man hos Lindström Fastigheter AB ska man känna stolthet över sin arbetsplats och glädje i arbetet.

Vårt kontor ligger i Landskrona där vi har de flesta av våra fastigheter. Vi har också fastigheter i Lund, Bjärred och Södra Sandby. Gå gärna in på vår hemsida www.lindstromfastigheter.se för mer information.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet
Underkategori
Teknisk förvaltare

Inga fler liknande jobb tillgängliga