Montico HR Partner · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

Arbetet sker i olika projekt av varierande storlek och uppdragslängd, men du är anställd på heltid. Således kommer du att få ett varierande och spännande arbete.
Du kommer att arbeta med fibersvetsning, fiberblåsning, kabeldragning, inmätning av fiber etc. Att arbeta med fiber innebär bl.a. att du kommer att skarva och terminera optisk fiber i våra kunders nät.
Du kommer att arbeta både i team och på egen hand där flexibilitet och samarbete är viktigt. I tjänsten ingår det också att man gör fibermätningar, installation i fastighetsnätet samt dokumentation.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom fiberområdet, exempelvis linjenät eller FTTH. Vi premierar din praktiska erfarenhet framför formell utbildning, men någon form av utbildning inom området krävs.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av fibersvetsning inom: stadsnät områdesnät
anslutningsnät
fastighetsnät FTTH
Fibersvetsutbildning/cerifiering (Incert eller likvärdig)

Som person är du noggrann, arbetsvillig och mån om att göra ett bra arbete. Du trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar stort eget ansvar.

B-körkort är ett krav för tjänsten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund, som är ett framstående bolag i telekombranschen, söker nu fibersvetsare för jobb i Malmö med omnejd.

Vill du arbeta med skarvning och installation av fiber i små och stora projekt inom telekomområdet? Är du en teknikintresserad person som har kunskap om telenätets uppbyggnad?

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga