NSVA · Publicerad 5 jan 2021

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 200 medarbetare.

Till avdelning Rörnät söker vi nu en Arbetsledare med placering i Landskrona.

Avdelning Rörnät arbetar med drift och underhåll av NSVA-kommunernas ledningsnät samt investeringsprojekt inom området VA.

Avdelning Rörnät har ca 40 medarbetare med tre driftområden och en supportgrupp. Driftområde Norr täcker i första hand Båstad, Bjuv och Åstorp. Driftområde Mitt täcker i första hand Helsingborg och Driftområde Söder täcker i första hand Landskrona och Svalöv. Medarbetarna har sin placering i någon av nämnda områden men vid händelse som påkallar behov kan tjänstgöring ske inom hela avdelningen. Till varje område finns en gruppchef vilken du kommer rapportera till och i vardagen kommer du arbetsleda 7-8 personer, till din hjälp kommer även gruppchefer, en supportgrupp och arbetsledarna i övriga områden.

Arbetsuppgifter

Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att leda och fördela arbetsuppgifterna inom driftområde Söder.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Planering av drift- och underhållsarbete på ledningsnätet
 • Planering och utförande av investeringsarbete i egen regi
 • Dokumentation av driftstörningar
 • Arbetsmiljö BAS-U
 • Beredskap
 • Kontakt med kunder och andra externa aktörer
 • Intern kommunikation gällande projekt och driftstörningar
 • Fakturahantering
 • Tillståndsansökan
 • Brandskydd
 • Övrigt förekommande arbetsuppgifter
NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Dina egenskaper

Som person är du initiativtagande, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Du har förmåga att överblicka helheten och ser till att alltid ligga steget före i arbetsprocesserna. Det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer så du har lätt för att samarbeta. Du är kundorienterad och bedriver arbetet enligt tidplan och budget. Du trivs med att ansvara för att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Du skapar engagemang och får medarbetare att fokusera på mål genom att stödja våra medarbetare till att växa och lyckas väl i sina yrkesroller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och/eller stor erfarenhet som bedöms likvärdigt. Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, helst inom VA bedöms meriterande. B-körkort är ett krav samt grundläggande datorkunskaper krävs.

Mer information

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gruppchef Rasmus Sjölin 010-495 87 69

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan senast 2021-02-20. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga