RFR Solutions AB · Publicerad 20 sept 2021

RFR Solution hjälper till att utveckla och tillverka lösningar i rostfritt stål. RFR Solution hjälper sina kunder genom hela processen från konstruktion och prototypframställning till produktion, montage, kontroll och installation. Som en av få leverantörer erbjuder dem en komplett produktionsanläggning helt fri från svart stål.

Ett starkt fokus på teknik, kvalitet och ständiga förbättringar genomsyrar RFR Solutions. Våra kunder ställer höga krav och finns framförallt inom läkemedel, forskning, livsmedel och energi. Företaget samarbetar med forskare från ett flertal universitet och hjälper dem att ta fram utrustning till några av världens ledande forskningsanläggningar t.ex. CERN, MAX IV och ESS. Alla erfarenheterna från Big Science-projekten tar RFR Solutions med sig till övriga projekt där man arbetar med kunder från olika branscher som sätter höga krav. På så sett driver dem utvecklingen av teknik och kvalitet framåt inom alla deras applikationsområden och kundsegment.

Försäljningschef till RFR Solutions

RFR Solution söker en Försäljningschef/KAM som kan generera nya kunder med stor volym.

Ansvarsområde
  • Utveckla och driva försäljningsarbetet
  • Uppfylla organisationens tillväxtmål genom att skapa ökad försäljning och ökad vinst
  • Ansvara för att skapa en tydlig plan, strategi och taktik för hur organisationen ska kartlägga potentiella kunder
  • Ansvar för offert och orderprocessen
  • Ansvar för marknadskommunikation via extern konsult på deltid
Arbetsuppgifter:
  • Prospektering och bearbetning av kunder på i huvudsak svensk och skandinavisk marknad
  • Fokus på att generera kunder med större volym
  • Sätta affärsmål, säljmål och individuella mål
Utbildning

Relevant bakgrund som KAM/Försäljningschef med storkundsansvar.

Erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att jobba som Försäljningschef med storkundsansvar inom samma bransch eller liknande med dokumenterade resultat samt är det meriterande om du har ett nätverk med dig in.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, resultatinriktad och självgående. Du är engagerad, flexibel, kundfokuserad och lösningsfokuserad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du vill lyckas och vet att det krävs både bra förberedelse, rätt inställning och hårt arbete för att nå resultat. Du ska kunna ha helhetskoll men också kunna vara mycket operativ.

Möjligheter med tjänsten som Försäljningschef på RFR Solution

Hos RFR Solutions får man vara med och arbeta i teknikens absoluta framkant och vara en aktiv del i utvecklingen av nya konstruktioner, nya materialkvaliteter och produktionsmetoder. Du kommer in i ett innovativt framtidsföretag där du får möjlighet att påverka och beslutsvägarna är korta. Du kommer att få arbeta självständigt i en operativ roll med fokus på att generera kunder med större volym.

Ansökan

Vi intervjuar löpande, välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Ann Winsborn, rekryteringskonsult på A-Search, ann.winsborn@asearch.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga