TNG Group AB · Publicerad 21 dec

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med arbetsledning i en teknisk roll som Dispatcher!

Har du en teknisk bakgrund inom IT drift och vill arbeta i en arbetsledande roll med mycket ansvar? Då kan rollen som Dispatcher vara rollen för dig! Vi söker nu en konsult till ett av vår kunds team i Landskrona, då du som Dispatcher kommer att vara en nyckelperson i att driva och fördela arbetet. Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Dispatcher kommer du att tillhöra ett härligt team där stort fokus ligger på gemenskap och teamanda. Här kommer du vara en del av en prestigelös organisation, där alla medarbetare är lika värdefulla för verksamheten. Om du har drivet och viljan kommer du ha stort utrymme för att styra din individuella utveckling, där mål och strategier kommer att sättas upp för hur du ska nå längre i din karriär.

Som Dispatcher kommer du att ha en helhetsbild över ärenden och ha befogenhet att fördela tilldelade resurser mellan aktuella arbetsuppgifter. Detta är därför en perfekt tjänst för dig som har arbetat med support av drift, men som vill arbeta mer mot projektledning och arbetsledning. En perfekt möjlighet för dig att ta ett kliv i karriären!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Dispatcher kommer du att vara ansvarig för den löpande hanteringen av alla ärenden som delegerats tekniker som tillhör gruppen, inklusive prioritering, eskalering och fördelning av arbetsuppgifterna inom gruppen.
Funktionen har det övergripande ansvaret vid alla pågående större incidenter.
  • Hantera alla inkommande ärenden till köerna
  • Prioritera och vid behov eskalera alla ärenden som ligger inom Dispatchers köer
  • Säkerställ att alla ärenden är rätt ifyllda och hanteras på ett korrekt vis.
  • Personer som innehar denna roll förväntas också aktivt bidra till det kontinuerliga förbättringsarbetet kring funktionen.
  • Befogenhet att eskalera problem till berörd funktion.
  • Befogenhet att vi större incidenter tillsätta de tekniska resurser som krävs för att på bästa få upp systemen så att kunden kan jobba normalt igen.
  • Ansvar för att kontrollera ärenden för personer som är sjuka eller i samband med frånvaro tex. Inför semester.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vår kunds moderna lokaler i Landskrona, där du sitter samlat med ditt team i en öppen landskapsmiljö. Du kommer att rapportera till Customer Manager som även kommer att vara delaktig i din individuella utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta så fort som är möjligt och kommer att pågå i sex månader. Därefter finns det goda möjligheter att bli överrekryterad av vår kund och fortsätta din utveckling.

VEM ÄR DU?

Du som kommer att trivas i rollen som Dispatcher har en profil enligt följande:
  • Eftergymnasial IT utbildning
  • Minst 2 års erfarenhet av att leverera IT tjänster till företag
  • Ha kunskap inom ITIL
Då denna tjänsten ställer höga krav på att du som person kan prioritera och leda arbetsfördelning behöver du ha en god koordinationsförmåga och vara ansvarstagande. Då du kommer ha både intern och extern kontakt behöver du vara serviceinriktad och en förmåga att entusiasmera och leda övriga individer i gruppen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT