Brightec Production · Publicerad 23 nov 2021

Logistikutvecklare med erfarenhet från produktionsplanering i tillverkande industri sökes till Brightec Production i Mullhyttan.

Har du erfarenhet från operativ produktionsplanering, logistikutveckling och inköp? Är du dessutom en person som drivs av att utmana och förbättra processer? Bra! Då kan denna roll i ett stabilt och växande familjeföretag vara helt rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Brightec Production får du arbeta i ett mindre, familjärt företag med snabba beslutsvägar, stora möjligheter att påverka och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är inkluderande och långsiktighet viktiga nyckelord. Det betyder att alla våra medarbetare är viktiga för oss, och vi vill hela tiden bli en allt bättre arbetsplats där våra anställda trivs, utvecklas, känner sig delaktiga och vill stanna kvar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Produktionsplanering i samråd med teamledare
  • Utveckla logistikprocesser
  • Operativt inköp
  • Uppdatera och analysera parametrar i Monitor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då Brightec Production är i en stark tillväxtfas, är detta en ny roll som du kommer få stora möjligheter att forma och utveckla själv och i samråd med dina kollegor. Dina kollegor är erfarna och kompetenta tekniker och företaget satsar mycket på utbildning och investeringar.

Möjlighet att arbeta hemifrån finns.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant teknisk utbildning men ännu viktigare är att du har erfarenhet av produktionsplanering och operativt inköp från tillverkande industri. Din svenska och engelska är god, både i tal och skrift. Om du har arbetat i Monitor affärssystem är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen bör du vara driven, ha en vilja att driva förändring och förbättring. Du tror på dig själv och vågar stå för dina åsikter, samtidigt som du har en ödmjuk inställning. På Brightec Production är alla prestigelösa och hugger i och hjälper till där det behövs om situationen kräver det.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga