Expograf Cardkeep International AB · Publicerad 5 nov

Vi söker både en erfaren säljare till vår exportavdelning samt 1-2 innesäljare som till att börja med kommer jobba mest med kontoret som bas.

Om tjänsten som Säljare hos CardKeep

I rollen som kommer Säljare du att arbeta i en varierande säljroll med uppgifter inom försäljning där du främst kommer att bearbeta den Nordiska marknaden, för såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från prospektering, kundkontakt och offerthantering till uppföljning av affärer och kundvård. Du utför även kundanalyser baserade på kundernas inköpsfrekvenser och volymer. Grunden för ditt arbete är att utifrån din affärsförståelse bygga långsiktiga kundrelationer som leder till lönsamma samarbeten. CardKeep har ett brett spektrum av potentiella kunder och din arbetsuppgift är att hitta en så bra lösning som möjligt inför de behov kunden har. Du kommer arbeta mot högt uppsatta resultat- och försäljningsmål som du med stort ansvar tar dig an och strävar efter att överträffa för att ta både dig själv och bolaget vidare i utvecklingen!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är bra på att bygga förtroende hos kunderna och gillar att göra affärer. Som person bidrar du med energi och engagemang samt har:

  • brinnande intresse för försäljning och kundrelationer
  • du kan hjälpa kunden till rätt produkt i vårt utbud
  • du tycker det roligaste som finns är att hjälpa kunder inom profil- kontor – och tryckerisektorn till rätt lösning och hjälper dem gärna ta fram helt nya lösningar.
  • analytisk förmåga att ta fram olika verksamhetsanpassade lösningar
  • arbetslivserfarenhet, gärna inom service eller försäljning
  • kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du resultatinriktad och tar initiativ för att hitta nya kontaktvägar. Du driver självständigt dina affärer framåt och har förmågan att se helheten och prioritera ditt arbete effektivt. Du tycker om att arbeta strukturerat och ser det som självklart att planera ditt säljarbete samt dokumentera ditt samarbete med kund i CRM system.

För att passa in i vår verksamhet krävs att du tänker långsiktigt, tar ansvar och fullföljer affärer. Du drivs av att bygga nya och underhålla befintliga kundrelationer och bidrar till en positiv kultur på arbetet.

B-körkort är ett krav.

Du är driven och resultatinriktad! Med en energi som inspirerar, trivs du bra med att arbeta självständigt samtidigt som du vill vara den som bygger vidare på CardKeep´s affärsrelationer. Som person är du engagerad och initiativrik, har en positiv inställning och brinner för att alltid göra ett bra jobb. För tjänsten är det ett krav att du kommunicerar flytande på svenska och engelska i både tal och skrift. Hanterar du utöver detta ett tredje språk är det mycket meriterande.

Vi ser positivt på om du har eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av sälj.
Samtidigt har du också lätt att lära och tycker om att jobba effektivt för att snabbt bli självgående. Du är kreativ och ser utmaningar som möjligheter att få skapa lösningar. Sist men inte minst är det också viktigt för Cardkeep att du kombinerar alla ovan nämnda drag, kunskaper och meriter med en stor dos ödmjukhet och prestigelöshet!

Vad CardKeep erbjuder dig
Hos CardKeep erbjuds en härlig arbetsmiljö som ger dig de förutsättningar som krävs för att du ska kunna prestera på topp. Här är individen viktig och du blir sedd. Stort fokus på gemenskap och glädje, samtidigt som vi når våra resultat genom engagerat och målinriktat arbete. För rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med bolaget. CardKeep är ett fortsatt växande bolag med stora ambitioner för framtiden. Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön och provision.

START: Omgående
PLATS: Göteborg/Lerum
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + provision
KONTAKT: Håkan Boquist

hakan.boquist@cardkeep.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående!

Vi ser fram emot att höra av dig.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CardKeep är Europas största tillverkare och distributör av produkter för identifiering med ett stort sortiment inom identifikation, märkning och profilering.

Genom ett nära samarbete med våra partners levererar vi kundanpassade lösningar med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Ett flertal av våra produkter är patentskyddade över stora delar av världen. Bolaget grundades 1999 och har därefter vuxit kraftigt. Vi är ledande aktör i vår nish i Europa. Bolaget är i en digitaliseringsprocess och håller även på att certifiera sig för ISO 9001 samt 14001.Strax utanför Göteborg sitter vi i nya fräscha lokaler och har en kultur som präglas av positiv anda tack vare ett härligt gäng kollegor. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och har gott om utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Vi söker därför Säljare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 jan
Ort
Lerum
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från Expograf Cardkeep International AB tillgängliga