Andara · Publicerad 22 mars

Vi söker en serviceinriktad och noggrann orderadministratör som vill ha ett omväxlande arbete på Mercado Medic på Lidingö. Mercado Medic arbetar med utveckling, tillverkning, försäljning och service av individuellt anpassade medicintekniska arbetsstolar och elrullstolar. Mercado Medic har försäljning och service över hela Sverige samt en omfattande exportverksamhet. Alla produkter utvecklas och tillverkas i Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom kundservice, administration och reception. Tjänsten består dels av orderrelaterade administrativa arbetsuppgifter och dels av receptionsgöromål.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 • Offert och orderadministration i webshop/affärssystem
 • Svara på växeltelefon och ta emot kundförfrågningar
 • Assistera säljare med bland annat offertskrivning
 • Ta emot besökare på kontoret
 • Ansvara för inköp av kontorsmaterial
KvalifikationerDu bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för service-, order- och leveransflöden. Du får gärna ha erfarenhet av orderläggning i Microsoft NAV. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal och du är van att arbeta i en servicemiljö där många frågor och uppgifter måste hanteras parallellt.
 • Grundläggande kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint)
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Personliga egenskaperOrdning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat i högt tempo. Ett krav är att du är en utpräglad "doer" och det är viktigt att du har ett starkt eget driv, är proaktiv och kan leverera resultat. Du arbetar bekvämt i en roll med många interna och externa kontakter. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är nyfiken, trygg och jordnära. Med fördel har du även ett visst intresse för teknik och tycker om att fördjupa dig i de modulära produkter du arbetar med. Mer om Mercado MedicMercado Medics huvudprodukt är manuella och elektriska medicintekniska REAL-arbetsstolar samt elrullstolar för personer med funktionsvariation. Företaget säljer även stolar speciellt anpassade för olika kliniker, kontor och industrier. Mercado Medic har sitt huvudkontor på Lidingö och är totalt omkring 70 anställda i Sverige. Ungefär 40 på Lidingö och 30 i Halmstad. All tillverkning sker i egen regi i Sverige, både i huvudkontorets lokaler och i produktionsanläggning i Halmstad. Mercado Medic har även en omfattande exportverksamhet har egna exportbolag i Holland, Tyskland och England. Mercado Medics affärsidé är att kunderna ska känna att de inte bara köper stolar utan också högsta kvalitet, kompetens och servicegrad. Hög kvalitet, miljötänkande och god totalekonomi gagnar alla kunder och ger företaget möjligheter att kontinuerligt utveckla sin verksamhet. Mer om tjänsten
 • Tillsättning: snarast möjligt
 • Omfattning: heltid, arbetstiderna är måndag - fredag kl 8-17
 • Placering: Lidingö
 • Uppdraget är ett "hyrköpsuppdrag" och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och därefter övergår anställningen till kund om båda parter så önskar
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande. OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 apr
Ort
Lidingö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration