Eric Rahmqvist AB · Publicerad 5 feb 2020

Rahmqvist söker en driven och engagerad Försäljningschef
Vill du jobba i ett genuint familjeföretag med fina värderingar, stort kundfokus och en stark säljkultur? Då är detta något för dig!

Alla förtjänar en Happy Workday!

Vi på Rahmqvist är experter på arbetsplatser. I över 65 år har vi besökt miljontals företag och förstår de utmaningar som finns ute på arbetsplatserna, men vi vet också hur de bäst kan lösas. Våra lösningar är noggrant utformade utifrån kunders behov och utmaningar för att skapa organiserade och effektiva arbetsdagar. Genom våra olika varumärken är vi specialister inom flera olika områden.

Om tjänsten:
Serama som är ett av Rahmqvists varumärken söker nu en driven, engagerad och operativ försäljningschef. Seramas fokus ligger inom organisering och effektivisering av arbetsplatser. Dina uppgifter blir att driva ett team bestående av 12 personer som befinner sig på olika orter i landet. Det gör du mestadels ute på fältet genom sambesök, coachning och uppföljning. Du bearbetar en mix av nya och befintliga kunder inom privata sektorn såväl som stat och kommun. Du mäts både på egen försäljning och på teamets försäljning och din arbetsplats kommer att vara ute på fältet hos våra kunder. Vi söker dig som verkligen älskar försäljning och mötet med kunden. För rätt person kommer den här tjänsten att innebära stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Vårt erbjudande till dig är att du får arbeta i ett företag som är fyllt av kunskap, energi och passion. Du får jobba i en organisation som andas kvalité och hållbarhet. Vi på Rahmqvist kommer göra allt som står i vår makt för att hjälpa dig att lyckas. Som säljchef hos oss har du mycket frihet och stora möjligheter att styra din egen tid.

I rollen som försäljningschef kommer du:
 • Stötta och coacha säljarna i deras dagliga arbete
 • Driva egen försäljning
 • Anställa personal
 • Skapa rikstäckande avtal för större kunder
 • Hålla i konferenser och säljtävlingar
Om dig:
Vi söker dig som brinner för försäljning och mötet med kunderna - du är inte för fin för fält. Du har arbetat i ledande position och har vana av att leda personal. Som person har du ett starkt eget driv och du har en förmåga att sprida din positiva energi vidare till dina säljteam. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta täten genom att göra jobbet.

Önskvärt:
 • Tidigare erfarenhet av uppsökande direktförsäljning eller telefonförsäljning
 • Att du har arbetat som chef och är van vid att leda personal
 • Att du är en person som är positiv och ser möjligheter
 • Att du brinner för försäljning
 • Körkort
Meriterande:
 • Om du har vana av att jobba självständigt ute på fältet
 • Om du har en bakgrund inom idrott
Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga