Lidingö Stad · Publicerad 16 jan

Vi söker en förvaltare belysning och konstbyggnader till enheten drift och förvaltning inom Teknik- och Fastighetsförvaltningen på Lidingö Stad.

Arbetsuppgifter

Som förvaltare belysning och konstbyggnader ansvarar du för att förnya och underhålla Lidingö stads konstruktionsbyggnader, såsom till exempel bryggor och broar, och belysning i all offentlig allmän miljö. Du säkerställer drift, underhåll samt investering för dessa områden. Det innebär att du fungerar som beställare gentemot upphandlade entreprenörer, upprättar underhållsplaner, agerar på felanmälningar samt håller och deltar i olika möten. Du har ansvar för drift- och projektbudget i dessa frågor.

Kvalifikationer

Som förvaltare belysning och konstbyggnader behöver du relevant utbildning inom området eller motsvarande kunskap och erfarenhet. För att trivas i tjänsten behövs kunskap inom arbete med konstruktionsbyggnader och offentlig belysning liksom flerårig erfarenhet av lagen om offentlig upphandling (LOU) och budgetarbete. Erfarenhet av drift- och underhållsarbete av gatumiljöer och drift- och underhållsplaner generellt är meriterande. Vi förutsätter att du är van datoranvändare, uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Den här tjänsten är strategiskt viktig för Teknik- och fastighetsförvaltningen och vi önskar att du är kreativ, stabil och framsynt som person. Eftersom tjänsten innebär samverkan inom staden liksom kommunikation med lidingöbor i olika sammanhang, behöver du vara självgående, gilla att ge service samt ha god samarbetsförmåga.

Lidingö Stad

Inom Teknik- och fastighetsförvaltningen (tff) arbetar ungefär 80 personer. Vi ansvarar för att utveckla trafik- och stadsmiljön för att skapa en trygg, hälsosam och attraktiv offentlig miljö. Merparten av oss arbetar på de tre enheterna utveckling, projekt samt drift och förvaltning.

På enheten drift och förvaltning ansvarar vi för förvaltningen av Lidingö stads offentliga miljö och stadens fastigheter. Det innebär bland annat att vi sköter drift och underhåll av stadens vägar, mötesplatser och belysning. Vi är ungefär femton medarbetare som sitter i stadshuset i Lidingö centrum och vi söker nu en förvaltare belysning och konstbyggnader.
Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga