Lidingö stad · Publicerad Idag 11:30

Inom Teknik- och fastighetsförvaltningen arbetar ungefär 90 personer. Vi arbetar med förvaltning och utveckling av kommunala fastigheter, vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, avfall samt trafik. Vi ansvarar för att utveckla trafik- och stadsmiljön för att skapa en trygg, hälsosam och attraktiv offentlig miljö.

Vi söker nu två erfarna projektledare som vill leda investeringsprojekt och underhållsprojekt inom fastigheter, idrottsanläggningar, gata, park, vatten och avlopp.

Arbetsuppgifter

Rollen som projektledare innebär att du är involverad i planeringsfasen, från detaljplan och framåt, samt att du självständigt leder arbetet som beställare i projekterings- och genomförandefasen fram till slutbesiktning. Du ansvarar även för projektekonomi och är sakkunnig i upphandlingar. I rollen leder och styr du konsulter, projektörer och entreprenörer. Arbetet sker ofta i dialog med politiker, medborgare, myndigheter, fastighetsägare och företag.

Arbetet som projektledare är självständigt och fritt med ett stort eget ansvar. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas genom att arbeta med en stor variation av projekt. I arbetet som projektledare förverkligar du stadens högt ställda mål och visioner från idé till verklighet. Du, liksom våra övriga medarbetare, bidrar också till att utveckla våra arbetsprocesser inom förvaltningen.

Kvalifikationer

För rollen krävs att du har minst fem års erfarenhet av projektledning inom bygg och fastighet eller anläggning och vill fortsätta utvecklas i spännande projekt. Du har arbetat som exempelvis projektledare, uppdragsledare, byggledare, platschef eller motsvarande. Utbildningsmässigt är du troligtvis högskole- eller civilingenjör, alternativt har examen från YH-utbildning vi bedömer relevant. Du har god kunskap inom AB04 och ABT06 och/eller AMA. Tjänsten kräver B-körkort samt mycket goda kunskaper/är flytande i svenska både tal och skrift.

Som person är du självgående i ditt arbete, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du planerar, prioriterar och agerar utifrån mål, levererar lösningar och når resultat. Du har god ledarskapsförmåga, kan skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat och vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

I Lidingö stad arbetar vi utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Övrigt

Vi arbetar i Lidingö Stadshus nyrenoverade lokaler med aktivitetsbaserat kontor med flexibla arbetsytor. Vi värdesätter ett gott ledarskap där alla chefer i Lidingö stad har gått utbildning i utvecklande ledarskap. Vi satsar även på våra medarbetare i form av kompetensutveckling, friskvårdstimme, flextid, semesterväxling och tillgång till friskvårdslokal och träningspass. Vi har en central introduktion för nyanställda och workshops i aktivt medarbetarskap.

Individuell lönesättning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inom Teknik- och fastighetsförvaltningen arbetar ungefär 90 personer. Vi arbetar med förvaltning och utveckling av kommunala fastigheter, vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, avfall samt trafik. Vi ansvarar för att utveckla trafik- och stadsmiljön för att skapa en trygg, hälsosam och attraktiv offentlig miljö.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Ort
Lidingö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga