Lidingö stad · Publicerad 16 okt

Vill du ha en nyckelroll där du växlar mellan roller som projektledare, självständig utredare och projektdeltagare i några av stadens största stadsbyggnads- och infrastrukturprojekt?

Inom Teknik och fastighetsförvaltningen är vi ca 80 personer där merparten arbetar på de tre enheterna utveckling, projekt samt drift och förvaltning. Vi söker nu en trafikingenjör till utvecklingsenheten, som arbetar med trafikplanering i tidiga skeden av planeringsprocessen.
Din arbetsplats är Lidingö Stadshus och du ingår i ett team om 10 drivna och engagerade personer som tillsammans arbetar för att planera och utveckla Lidingö stads allmänna gator, torg, parker, idrottsområden samt fastigheter. Vi är även en viktig del i stadens stadsutvecklingsprojekt där din medverkan blir en viktig pusselbit i projekten.

Arbetsuppgifter

Du får en bred och omväxlande roll med ett övergripande ansvar för frågor kring trafiksäkerhet och trafikreglering. Du följer trafikutvecklingen i kommunen och utformar analyser kring bla investeringar. I arbetsuppgifterna ingår att utreda trafiksäkerhetsärenden, utforma trafikprojekt, skriva tjänsteskrivelser gällande tex ändringar i lokala trafikföreskrifter. Du kommer även att dra ärenden i Teknik- och fastighetsnämnden.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker en teknisk högskoleutbildad ingenjör med erfarenhet inom området. Du är strukturerad, analytisk och har god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Som person driver du självständigt ditt arbete framåt med gott omdöme. Du har lätt för att samarbeta och har intresse och vilja att hjälpa andra. Du tänker strategiskt framåt, arbetar bra med komplexa frågor och har förmåga att lösa problem. Körkort krävs för rollen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Lidingö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia