Sigma Recruit · Publicerad 29 mars 2021

Aftersales Manager till Lidan Marine i Lidköping

Är du en strategisk, lösningsfokuserad och relationsskapande person som drivs av att alltid uppnå dina mål och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara en viktig del av säljavdelningen inom ett svenskt, expansivt och innovativt företag? Då kan jobbet som Aftersales Manager hos Lidan Marine vara helt rätt för dig.

Din vardag

I den här rollen kommer du bedriva affärsutveckling, marknadsföra och sälja företagets eftermarknadstjänster och -produkter samt utforma och hålla i produkt samt företagspresentationer. I jobbet ingår även att analysera kundens tekniska behov och lämna förslag på lösningar, sälja och marknadsföra komplexa och tekniska produkter på ett pedagogiskt och intresseväckande sätt. Du kommer att ingå i ett team om fem kompetenta medarbetare och tillhöra säljavdelningen. Resor är en naturlig del av din vardag och förekommande både nationellt och internationellt. Placeringsort Lidköping.

Vem är du

Till rollen som Aftersales Manager söker vi dig som är driven, prestigelös och har en god kommunikationsförmåga. Du är en person som motiveras av att alltid uppnå dina mål och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du har ett stort intresse för alla delarna under ditt ansvar och har inga problem med att jobba lika bra självständigt som tillsammans med andra. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt bör du ha varit verksam inom internationell teknisk försäljning och har en utbildning motsvarande högskola som ingenjör. Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom den marina sektorn och / eller försvarsindustrin.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Lidan Marine med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Lidan Marine. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730-429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-04-25.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lidan Marine AB säljer, utvecklar och levererar elektrisk och hydraulisk vinsch- och hanteringsutrustning främst för marina tillämpningar.

Vi arbetar på en global marknad inom våra affärssegment Offshore, Naval, Marine och Industry.

Hos oss arbetar du nära verksamheten och blir en del av ett engagerat team. Du får stora möjligheter att självständigt driva och planera ditt arbete. I den

här tjänsten kommer du ständigt ställas inför nya spännande utmaningar och det finns goda framtidsutsikter för dig inom företaget.

Läs mer om oss på www.lidanmarine.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga