Academic Work · Publicerad 2 juli 2021

Är du i början av din karriär och söker en roll inom programmering? Då ska du titta hit! InternalCars söker nu en junior teknisk projektledare som kommer ansvara för att företagets systemlösningar håller en god kvalitet. Du erbjuds en varierande och kundnära roll där du får arbeta med teknisk problemlösning varje dag. Det är den perfekta rollen för dig som gillar att hitta lösningar på kluriga problem och som vill utveckla dina programmeringskunskaper på ett mindre företag i tillväxt. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

InternalCars driver en molnbaserad tjänst för bilhandlare och generalagenter. Systemet används för test, hantering och försäljning av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar inom branschen. Systemet har växt och InternalCars har idag flera stora kunder bland annat Volkswagen Group, BMW Sverige och Din Bil-koncernen.

Idag består företaget av sju personer placerade i Linköping, Örebro och Stockholm. Företaget satsar på att växa och nu söker vi en junior teknisk projektledare med placering antingen i Linköping eller Örebro. I din roll kommer du att ha en viktig funktion där du är med och skapar det bästa systemet för Nordens bilhandlare. Det är den perfekta rollen för dig som har goda kunskaper inom programmering och som gillar att arbeta med teknisk problemlösning. Du kommer även arbeta nära företagets kunder där du tillsammans med dina kollegor är med och skapar det bästa systemet för Nordens bilhandlare.

Du blir erbjuden
 • Möjligheten att arbeta på ett start-up bolag med god lönsamhet och stark ekonomisk stabilitet. Du välkomnas till ett entreprenöriellt företag i tillväxt där du får vara med och bygga verksamheten framåt.
 • En roll på ett företag som erbjuder generösa arbetsvillkor.
 • Goda utvecklingsmöjligheter i din roll där du blir en viktig del av verksamheten och du på sikt kan få ta större ansvar i din roll.
 • En roll där du får god insikt i hela verksamheten samt stora möjligheter att påverka utformningen av ditt arbete.
Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk projektledare kommer du att arbeta med problemlösning gällande företagets systemlösningar. Du kommer främst att arbeta med utveckling av befintlig kod med fokus på hantering av system i .Net-miljö samt databashantering. I din roll kommer du även samarbeta med de tekniska supportavdelningar hos slutkund, där du driver projekt inom felsökning och kodbaserad supportärenden.

Rollen som teknisk projektledare passar dig som gillar programmering, kundkontakt och teknisk problemlösning. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos InternalCars.

Vi söker dig som
 • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom IT, exempelvis inom data eller systemvetenskap.
 • Har goda kunskaper inom programmering.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
 • Det är meriterande om du har goda kunskaper inom Microsoft-programmeringstekniker.
Som person är du:
 • Problemlösande
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett personlighetstest samt ett tekniskt test inom programmering. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Arbetstider: Dagtid med flex.
 • Placering: Centrala Linköping eller Örebro.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InternalCars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
InternalCars är ett svenskt SaaS-bolag som levererar en molnbaserad tjänst som underlättar för bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. De tillhandahåller ett professionellt system för test, hantering och försäljning av bilar hos sina kunder. Systemet lanserades 2011 och har blivit väldigt populärt och idag är över 1400 bilhandlare anslutna till systemet i flera nordiska länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga